Unt cu patrunjel
Imi place sa incerc lucruri noi, mai ales in domeniul culinar. Asa ca mi-am cumparat unt cu patrunjel de la Napolact, o marca romaneasca pe care o consum cu regularitate, mai ales la capitolul iaurt. Pana acum am fost multumita de produsele Napolact, asa ca mi-am zis sa increc cu incredere si untul cu patrunjel.
Si nu mi-a parut rau ca l-am cumparat. Untul face parte din gama Suflet in Bucatarie (frumos nume, nu?) si este la fel de bun ca si untul untul Napolact, numai ca are un gust pregnant de patrunjel. Initial m-am uitat si dupa varianta cu marar, ca-mi place mai mult, dar am aflat ca nu exista.
Din inertie, l-am incercat si cu dulceata si miere de albine, insa nu mai este asa de bun. Gustul de patrunjel este prea evident pentru a merge in aceste combinatii dulci.
Deci untul, desi foarte bun, merge folosit cu precadere la gatit; poate chiar si la sandwich-uri, daca nu te deranjeaza gustul de patrunjel. Asa ca am o sugestie pentru echipa Napolact: sa-l ambaleze in cuburi individuale, precum cele de la Knorr sau untul servit la restaurante. Astfel, folosesti cate un cub cand ai nevoie si restul ramane proaspat.
Cred ca este o idée buna. Tu ce parere ai?
PS. Din pacate Google nu a gasit nici o poza cu untul cu patrunjel de la Napolact. Nici macar pe site-ul companiei Napolact, desi a trecut ceva timp de cand este lansat produsul. Asa ca am pus o poza cu untul normal de la Napolact.
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!
Deosebita gama, pacat ca au scos-o de pe piata!Si deosebita campania. Am vazut spotul, il poti gasi pe
http://www.iqads.ro. Deosebit!!!!