DE STIUT

Inca o cafea pentru mine

Espressor profesional pentru cea mai buna cafeaCand intru intr-un fast food imi iau de regula doar o cafea sau un ceai. Nu sunt nici cea mai slim, dar nici nu mananc junk insa uneori un fast food este calea cea mai rapida de a bea o cafea in mod civilizat, mai ales la orele mici ale diminetii. Si pentru ca nu este aglomerat, am timp sa ma interesez asupra marcii de cafea folosita si asupra brandului espressorului de cafea profesional. Caci orice cafea buna ar trebui sa faca echipa numai cu un espressor grozav, altfel se pierde mult din calitate.

Am observat ca, in general, se folosesc espressoare pentru o singura cana de cafea, cu macinarea cafelei pe loc. Este unul dintre factorii cei mai importanti, sa fie macinate pe loc boabele de cafea. Pana si masinile de cafea din magazinasele de cartier sau de pe strada macina pe loc boabele, le si vezi cum se misca si simti mirosul de cafea.

Brandul Ciambali are un espressor superautomat ce realizeaza cel mai bun expresso garantat – nu degeaba este liderul mondial al expressoarelor profesionale (aici gasesti ultimele modele lansate). Expressorul dispune de tehnologia patentata Smart Boiler care sporeste capacitatea de furnizare de abur si apa calda cu 30%. Sistemele patentate Cappuccino System si Milk Precision System permit obtinerea de lapte consistent, personalizarea temperaturii laptelui pentru fiecare selectie astfel incat pot fi preparate bauturi stratificate si asigura conditii ideale de igiena prin golirea automata a circuitului de lapte la sfarsitul fiecarui ciclu. Bratul de abur si bratul de apa calda cu dozare permit prepararea unei varietati mari de bauturi, astfel incat cu o singura masina poate fi satisfacuta orice solicitare din partea clientilor.

Eu nici nu ma pricep la cafele si intreaga suita de preparate pe baza de cafea – doar stiu ca nu e OK amestecul cu lapte, ca zaharul poate fi inlocuit si ca siropurile alea atat de aromate sunt de fapt zahar lichid cu tot felul de arome si adaosuri inutile. Eu tot cafeaua simpla o savurez, cu sirop de agave si, uneori, cu spuma de lapte cu scortisoara.

Tu cum obisnuiesti sa bei cafeaua?

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

melimeloparis.ro answear.ro librariadelfin.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.