MERITA ATENTIE

Stanga sau Dreapta?

Manusi menajereIntro buna zi de toamna, intru intrun magazin cu produse din China sa explorez lucruri noi. Preturile erau OK (fiind de la mama lor, nu?) si gasesc multe lucruri marunte fara de care viata ar fi mai putin colorata. Aleg ce aleg, achit la casa si-mi vad de ale mele.

Dupa 2 saptamani, mi se rupe una din manusile menajere pe care le folosesc la spalat vasele. Asta e, se mai intampla. Le arunc si-mi aduc aminte ca am cumparat din magazinul chinezesc 2 perechi de manusi, unele roz si altele bleu. Decid sa le folosesc pe cele roz si desfac ambalajul.

Dupa care raman vreo 30 de secunde nelamurita. Erau ambele manusi pentru mana dreapta! Off, ce ghinion. Sa cumpar o punga de manusi menajere si alea doar pentru dreapta. Desfac si punga cu manusile bleu. Dar nu ma mai mir: erau ambele manusi pentru mana stanga. Am rasuflat chiar usurata: slava Domnului ca le pot folosi, chiar si asa, de culori diferite. Acum am o manusa bleu pe mana stanga si una roz pe mana dreapta, si le folosesc cu placere. :(|)

Tot spaland la vase cu ele, ma gandeam ca daca se rupe iar una din ele, o pot inlocui si nu mai arunc toata perechea. Iar acuma, fiind de color diferite, stiu exact care e pentru stanga si care e pentru dreapta si nu mai ezit cand le pun pe mana.

Se pare ca oamenii astia din China stiu ei ceva. Acum nu-mi mai pare rau ca le-am cumparat. Partea proasta e pentru cei care cumpara doar o punga. M-am uitat mai cu atentie pe ambalaj si arata clar ca sunt 2 manusi pentru dreapta sau stanga. Dar cand le-am cumparat nu m-am uitat decat la marime. Nici prin gand nu mi-a dat ca e posibil sa fie intro punga manusi pentru aceeasi mana.

Morala: Cat traieste, omul invata! & Atentie la ce cumparati, e posibil ca altii sa gandeasca altfel decat voi si sa va ia prin surprindere! :)=-

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.