PAREREA MEA

Ce (vrei sa) faci cu cele 6 norocoase?

Cum te-ai bucurat de banii castigati la Loto?Stirea ca un barbat in varsta de 49 de ani din Anglia, fara casa si tata a doi baieti, a castigat la Loto suma de 3 milioane euro (echivalentul a 2,6 milioane lire sau 10,7 milioane lei sau 4,7 milione dolari) la inceputul lunii iunie mi-a dat de gandit. Cu siguranta, este o lovitura a Norocului care vrea sa ne demonstreze ca viata e plina de surprize.

Ma intreb ce va face cu banii. Ma indoiesc ca are destule cunostinte de afaceri pentru a-si deschide o firma sau a-i investi. Poate ii va dona unei cauze nobile sau isi va ajuta fostii prieteni de strada. Sau poate va investi in viitorul copiilor sai (in varsta de 24 de ani, respectiv 21 de ani).

Momentan, se pare ca-i va cheltui, cel putin o parte, pe avocati, deoarece il urmareste un proces in care este acuzat ca a violat o fata in varsta de 15 de ani cu 6 ani in urma.

Din punct de vedere al atitudinii, castigatorii la Loto se impart in 2 categorii: (1) cei care-si doresc sa castige, urmaresc acest lucru si stiu ce vor face cu banii; si (2) cei care participa intamplator sau sporadic, fara speranta ca ar castiga si fara planuri pentru banii respectivi.

Dintre cei ce au castigat la Loteria Romana pana in prezent, nu am auzit de nici unul sa faca o fapta mare: sa salveze viata unui om care avea nevoie de o operatie costisitoare, sa plateasca cheltuielile de scolarizare unor copii, sa-si deschida propria afacere, sa infieze un copil abandonat, sa calatoreasca in intreaga lume … etc.

Atunci ce au facut? Si-au cumparat casa, masina, electrocasnice, electronice si vacante? Au demisionat si s-au retras intrun loc linistit?

Cand castigi o suma mare de bani, toata odata, cu siguranta ti se deschid niste usi care erau ferecate pana atunci sau despre care nici nu stiai ca exista.

Sunt foarte curioasa ce au facut cu banii primiti castigatorii de pana cum din Romania. Daca citeste vreunul acest articol, il invit sa-mi raspunda la intrebare: Cum te-ai bucurat de banii castigati la Loto? Sub anonimat, spune-ne povestea ta, cu siguranta e interesanta.

De asemenea, deoarece jucatorii sunt mai multi decat castigatorii, as dori sa-i intreb si pe ei: Ce planuri au pentru banii pe care spera sa-i castige jucand la Loto?

Ce planuri ai pentru banii pe care speri sa-i castigi jucand la Loto?Personal, as investi in afacerea proprie si in confortul familiei mele. Dar de la planuri la practica e un drum lung si totul depinde de suma castigata. Insa nu ma consider ca facand parte dintre persoanele ce ar castiga o suma mare de bani peste noapte. Deoarece o suma de bani pe care speri sa o castigi este o suma de bani pe care nu poti sa te bazezi. Iar aceasta incertitudine dauneaza grav unei viziuni reale asupra vietii. Iar deciziile majore din viata unui om nu ar trebui sa se bazeze pe sperante si noroc, nu?

Ma intreb de ce Loteria Romana nu doneaza 5% sau mai putin din premiile ce se reporteaza de la o saptamana la alta unei case de copii sau orfelitat sau casa de batrani sau scoli dintrun sat, prin tragere la sorti? Se face o lista cu cei ce au nevoie (cu adevarat) de fonduri si se sterg de pe lista pe masura ce sunt trasi la sorti. Si asta e tot un joc de noroc J. De retinut ca Loteria Romana face sponsorizari.

La urma urmei, indemnul lor este: Loteria Romana iti schimba viata! Meriti a doua sansa! Ai o sansa n-o rata, joaca si vei castiga!

Cum ti-a schimbat jocul la Loto viata?

Ce vrei sa faci dupa pensionare? [What do you want to do after retirement?]

[View Results]

Loading ... Loading ...

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 3 comentarii aprobate până acum.
alexandra

in special sa nuti lipsesk nik..nui asa? :)

alexandra

a…DACA.as castiga la loto…mias ajuta familia,mias lua materiale necesare pt desen,pt k sunt ink la sc..am 15 ani… :) …pt k imi plasche ft. mult sa desenez ;;) …dar ocricum in principal familia,rudele..pt k e greu sa traiasti in Romania…in zilele noastre …. :-t :| …..