CALITATEA VIETII

Plantele de apartament – lista pentru evidenta lor

Lista pentru evidenta plantelor din apartamentPrimavara bate la usa din ce in ce mai tare si trebuie sa o lasam sa intre si in casele noastre. Cu ocazia curateniei de primavara – care este obligatorie – va propun sa acordati mai multa atentie plantelor din casa Dvs.

E vremea reinnoirii si pentru ele, iar timpul petrecut cu ele in aceasta primavara va va fi rasplatit in vara cu plante sanatoase si frumoase.

Pentru cei care nu au plante in casa, e momentul sa-si cumpere macar 2-3, din sortimentele care sunt usor de ingrijit. Oferta din magazine e foarte variata si merita efortul: plantele infrumuseteaza locul, purifica si mentin umiditatea aerului, aduc energie pozitiva in casa.

Pentru a va usura munca de ingrijire a plantelor, va propun un tabel (in format excel) pentru evidenta acestora. Il puteti salva pe pc-ul vostru, printa sau face cadou unei prietene care este pasionata de plantele pentru apartament.

Informatiile pentru completarea tabelului le puteti lua de pe web, pentru acuratete, ele referinde-se la aspectele comune de ingrijire a plantelor. Astfel, veti obtine o imagine de ansamblu a plantelor Dvs. care va va ajuta sa le ingrijiti mai bine.

De asemenea, in a doua parte a documentului gasiti un tabel pentru plantele si florile pe care doriti sa vi le cumparati in viitor. Il puteti completa de fiecare data cand va vine cate o idee si printa atunci cand mergeti la cumparaturi.

Plante si flori de apartament si gradina In speranta ca informatiile puse la dispozitie va sunt utile, astept idei de imbunatatire a acestui tabel, prin formularul de comentarii de mai jos.
Mult success in ingrijirea plantelor voastre si sa va bucurati de ele cat mai mult.

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 1 comentariu aprobat până acum.