PAREREA MEA

Sus pe toc

Pantofi de dama animal printAm inteles obsesia fetelor pentru pantofi foarte frumosi (cred ca m-am molipsit si eu). Odata incaltati, se schimba totul. Arat altfel, ma simt altfel, merg altfel. Si nu trebuie sa aiba neaparat tocuri foarte inalte. Ci doar sa arate foarte bine si sa ma simt si mai bine in ei. Sa vina turnati, sa simt ca sunt ca si ai mei.

Momentan, sunt intr-o febra a pantofilor. Mi-am cumparat unii online, mi-au placut si mi-au venit bine, asa ca mai vreau. Am inceput sa-i triez la sange pe cei vechi si sa fac loc altora noi. N-am mai facut gestul asta de cand am terminat facultatea. Era cazul pentru o schimbare, nu?

Au aparut atatea modele de pantofi de dama incat mi-e foarte greu sa aleg. Uneori stau cu orele prin mall incercand diverse modele. Cele platforma sunt … cel putin haioase. Era sa-mi rup picioarele de cateva ori cu ele, asa ca am renuntat definitiv la ele. Chiar daca sunt micuta de inaltime si mi-ar fi adus un “beneficiu” …

Am ajuns sa inteleg pretul mare al unor perechi de pantofi si sa apreciez calitatea lor. Am vazut in unele magazine niste modele … putin spus urate si prost facute. Pur si simplu nu stiu cum de au curajul sa le scoata la vanzare. Probabil ca cineva totusi le cumpara …

Daca vreau pantofi de dama ieftini, ii vanez pe cei scumpi sa intre la reduceri. Se confirma vorba Cat dai atata face. Si in materie de pantofi chiar nu merita sa faci rabat la calitate.

Tu cum stai la capitolul pantofi? Ti-a ramas gandul la vreo pereche anume?

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.