PAREREA MEA

Cat mai multe frezii si petunii

Bulbi de frezii batute, diverse culoriFreziile … Le ador! Sunt flori de primavara, anotimpul (re)nasterii mele. Prin raionul de parfumerie adulmec toate parfumurile care au frezie in compozitie (le tin minte din recomandarile din reviste). Daca ar fi posibil, as avea in permanenta un buchet de frezii pe birou. De fapt, ar fi posibil, le-am vazut mai tot anul in florarii. Insa nu sunt la fel de parfumate ca cele de primavara.

Am vazut ca sunt de toate culorile. Si nu-i asa de scump un pachet cu 10 bulbi. Cred ca la primavara am sa experimentez putin pe pervazul exterior de la geamul bucatariei. Freziile nu cresc intr-un balcon inchis, stiu asta cu siguranta. Am primit intr-un an un ghiveci cu bulbi de frezii si n-au evoluat asa cum ma asteptam eu. Dar la primavara am sa pun cativa bulbi intr-un ghiveci mare, afara.

Ma intrebam intr-o zi daca exista persoane care prefera doar un singur tip de flori sau doar o culoare de flori. De exemplu, sa ai in ghivece numai muscate, de toate culorile si felurile. Sunt superbe, mereu le admir cand calatoresc in Germania si Austria. Sau sa ai doar plante cu flori rosii – orice soi, numai flori rosii sa aiba. Cred ca sunt persoane si cu un astfel de hobby.

Tot cu gandul la flori, ma gandeam ca orasul in care locuiesc, Bucuresti, are cam putine aranjamente cu flori pe spatiul public. Poate alte orase stau mai bine la capitolul asta. O strada “imbracata” in petunii multicolore arata cu totul altfel, iti da o alta stare de spirit.

Ar trebui organizat un concurs care sa premieze orasul cu cele mai multe flori, voturile venind din partea locuitorilor si nu din cifrele contabile. Sau cu cele mai multe petunii, ca sunt foarte populare in decorarea strazilor.

Care sunt florile tale de suflet? @};-

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

fashiondays.ro carturesti.ro sinsay.com/ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 1 comentariu aprobat până acum.

Freziile sunt si florile mele de suflet, pur si simplu le ador |cocheta|