DE STIUT

Criza financiara + Reduceri = Outlet

Fashion Outlet Romania Se anunta cu surle si trambite deschiderea primului magazin de tip outlet din Romania. In Bucuresti, evident. Desi termenul de deschidere a fost prelungit cu 1 saptamana (pe motive ca nu toate magazinele si-au terminat amenajarile), centrul de magazine va prinde valul cumparaturilor de Craciun.

Personal, nu sunt foarte curioasa cum e complexul asta de tip outlet. Sigur va fi inghesuiala mare, vanzatorii nepregatiti de asaltul cumparatorilor si lucrurile neterminate. Exemplu clasic de “pom laudat”. Am patit asa la deschiderea mall-ului Liberty Center, de unde am plecat tare dezamagita, jurandu-ma ca nu ma mai duc la nicio deschidere de magazine, cel putin la cele mari. Inteleg ca e greu sa coordonezi multe magazine si ca vrei totodata o parte mare din cascavalul de Craciun, insa decat sa faci lucrurile acum si prost mai bine mai tarziu si bine, nu? Pentru mine conteaza prima impresie, de aceea nu vreau sa ma grabesc si sa fiu dezamagita …

Astept parerile celor care se duc Vineri, 5 Decembrie 2008, la deschidere, dar si ale celor care-si fac cumparaturi in strainatate la magazine outlet (de exemplu Parndorf, Austria). Iar dupa ce voi vizita si eu magazinul, revin cu parerea mea. $-)

PS. Afisul pentru anuntarea evenimentului putea fi mai glamorous, nu? Sau sa starneasca, sa incite, nu doar sa informeze … Sau poate mi se pare mie. :-??

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 1 comentariu aprobat până acum.