SUPERBLOG

Ochii specializati ai internetului

Edimax Camera IP IC-1500Ai camera atasata la PC-ul tau? O folosesti in discutiile cu prietenii sau cu membrii familiei? Sau poate te ajuta sa afli mai multe despre persoanele pe care le cunosti pe internet. Dar ce stie sa faca camera ta?

Uitandu-ma zilele trecute pe internet dupa o camera pentru PC mai desteapta decat ceea ce am deja, am dat peste ceva interesant: camera IC-1500 de la Edimax. Numele complet al camerei este Fast Ethernet Motion-JPEG IP Camera. Suna destul de complicat si este, insa nu pentru noi, utilizatorii. Pentru clarificare, camerele IP sunt compuse dintr-o camera video si un server web in aceeasi carcasa.

Cu aceasta camera poti vedea prin intermediul internetului sau intranetului imaginile surprinse, nefiind necesara instalarea niciunui soft auxiliar. De asemenea, mai multi useri pot vedea aceleasi imagini din orice browser prin intermediul unui IP unic sau adrese web.

Camera este dotata cu senzori de miscare si-ti poate trimite un mesaj e-mail programat sau face o poza cand are loc un eveniment anume. Este cea mai ieftina camera din portofoliul Edimax Technology cu pretul pornind de la 155 lei (conform price.ro).  Eu as cumpara de la 24pc.ro de la care am mai luat produse si am fost multumita de servicii.

Asadar, a venit momentul sa-mi cumpar o camera noua pentru PC, una care sa stie sa faca mai multe si mai bine decat cele uzuale. Presimt ca voi vedea lumea online cu ochi mai buni. ;)

PS. Acest articol a fost scris in cadrul concursului Super Blog 2008, etapa 10.

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.