PAREREA MEA

La reduceri inainte!

Outlet ReduceriIar am fost la pomul laudat! Ar trebui sa ma lecuiesc de asta, insa vad ca nu ma invat minte.

Asadar, am fost vineri seara la Fashion House Outlet Center (cartier Militari, Bucuresti) cu ocazia marilor reduceri anuntate (pana la 90%). Am ajuns seara tarziu, in jur de 10, magazinele fiind deschise pana la ora 24. M-am gandit ca lumea a venit la cumparaturi direct dupa servici si pana la 10 seara s-au linistit apele. As, de unde! Aglomeratie mare, nene Iancule! Abia am gasit loc de parcat masina, si nu pe locurile de parcare amenajate care erau vanate la fel de asiduu ca produsele din magazine.

Am subestimat mult dorinta bucurestenilor de a profita de reduceri. Desi intregul complex de magazine nu este foarte mare, aglomeratia este cea care te oboseste cel mai repede. Iar, la noi, aglomeratia aduce dupa sine galagie si dezordine. Cutii de incaltaminte aruncate la gramada pe jos, haine cazute de pe umerase sau puse aiurea pe cuiere, lucruri aruncate de colo-colo de nu mai intelegeai nimic, vanzatoare nervoase si obosite etc.

Multe magazine aveau colectii de haine sau incaltaminte vechi, cu marimi putine (de regula foarte mari) si demodate. In plus, cine stie prin cate magazine au mai trecut pana au ajuns aici pentru ca se vedea patina timpului peste ele. Ca sa nu mai zic de haine rupte, descusute sau agatate …

Am remarcat magazinul Champions, aproape de una dintre intrari, in care era cea mai mare coada la casa. Ah, si la cabina de proba, unde erau doar 2 cabine disponibile, a treia fiind ocupata de cutii de marfa. Magazinul era plin de oameni, se facuse o caldura insuportabila iar vanzatorii o dadusera pe umor pentru a face fata situatiei. Cele mai ieftine produse erau unele tricouri (7,56 lei) si cam toata lumea isi cumpara 2-3 bucati. Ai fi spus ca suntem un oras de sportivi!

In rest, in celelalte magazine nu era asa aglomerat. Insa lumea casca gura chiar daca nu o interesau produsele. Am stat la coada si pentru o sticla de apa de la Inmedio :( .  Pana la urma, am facut ceva cumparaturi, insa nimic din ce as fi avut neaparata nevoie. Trebuie sa recunosc, m-am dus mai mult de curiozitate.  |blush|

Concluzia: Mai bine mergeam in prima parte a zilei, cand lumea era la serviciu si ar fi fost mai lejer prin magazine. Cand mergi la astfel de reduceri, trebuie sa stii exact ce vrei sa-ti cumperi dar sa aloci si un mic buget pentru lucruri-care-au-un-pret-prea-bun-ca-sa-nu-le-cumperi. In plus, o rabdare bine antrenata si nervi relaxati ajuta foarte mult.

Imi pare rau ca nu am avut camera foto sa fi facut cateva poze sa vedeti si voi atmosfera din magazine.

In speranta sa impresiile mele va vor ajuta sa faceti cumparaturi mai inteligente, va astept cu impresii de la propriile experiente intr-ale reducerilor.

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

fashiondays.ro carturesti.ro answear.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.