SUPERBLOG

Daca e Super, sa stim si noi

Concursul cel mai talentat bloggar al anului 2008Din ciclul “Daca te plictisesti iti dau altii de lucru”, am dat pe net peste un concurs care promite premii mari si desemnarea celui “mai” Super Blog al anului 2008.

Si cam atat. Nu este facut nici un detaliu public, intai te inscrii si apoi afli pentru ce te-ai inscris (primesti detaliile pe mail).

Personal, ma inscriu numai din curiozitate. Atata vreme cat nu trebuie sa fac nici un effort deosebit ca sa castig, totul e bine. Presupun ca aici conteaza cantitatea, numarul blogurilor inscrise, baza de date de adrese de email pe care si-o face organizatorul si nu calitatea blogurilor inscrise sau ce stiu ele sa zica cel mai bine. Deja ma pregatesc psihic sa primesc mesaje gen newsletter de la PC News pentru produsele lor.

Pe mine ma intereseaza cel mai mult care sunt calitatile unui blog ce-i aduc eticheta de Super. Ce stie sa faca “Cel mai talentat bloggar al anului 2008”?
Super e mai bine decat misto, nu? :))
Asadar, sa curga premiile, ca butoanele de Publish sunt pregatite!

PS. Am primit pe mail regulamentul concursului, m-am gandit si am ajuns la urmatoarele concluzii:

 1. Premiul cel mare este OK – 10.000 USD, adica 23.738 lei sau 6.740 euro – motivant, insa sunt convinsa ca nu il voi castiga.
 2. E mult sa scrii 20 de posturi la comanda (cam 3 pe saptamana), despre produse ce tin de lumea PC-urilor. Nu ma intereseaza produsele ce tin de calculatoare insa, fiind vorba de creativitate, este interesant de vazut ce pot scrie despre lucruri cu care nu am nimic in comun. Sugerez organizatorilor, totusi, sa gaseasca produse care sa stimuleze si imaginatia bloggaritzelor… :) . Chiar mi-ar place sa castige o fata!
 3. Ar fi bine ca PC News sa mai citeasca odata regulamentul si sa-i corecteze greselile ortografice. Este foarte neprofesional! Nu cred ca-i va placea daca un bloggar va face greseli de ortografie in posturile inscrise in concurs.
 4. Atata vreme cat este punctata creativitatea unui articol si nu lungimea / “perierea” / cunostintele IT, am sanse macar la un premiu de consolare.
 5. As vrea sa stiu care sunt sponsorii (cei 20), deoarece am inteles care sunt organizatorii: PCnews Online Media si SwissPlan.biz.
 6. Probabil ca fiecare produs despre care se va scrie va fi dat ca premiu celui mai creativ articol de blog despre el, iar din 20 de produse voi nimeri si eu unul care sa fie interesant pentru mine, nu? ;)
 7. Din momentul in care se anunta tema pentru urmatorul articol si termenul limita de publicare a articolului trec cam 2 saptamani, timp suficient pentru a compune un articol interesant. Si de a scrie si alte articole pe blog, pentru a nu neglija alte evenimente ce se petrec in lumea din jurul nostru.
 8. Cred ca se vor auto-elimina bloggar-ii care nu au un ritm constat de a scrie posturi si detin un blog doar de dragul de a avea blog sau pentru ca e trendy.
 9. Desi sunt convinsa ca nu voi castiga, voi trata acest concurs ca o provocare la creativitate si ca un exercitiu de a scrie constat pe blog.
 10. Dreptul de a te retrage in orice moment din concurs este fair-play si atenueaza presiunea exercitata de a scrie 20 articole in rimt constant.

Asadar, voi participa! %%-
Succes tuturor participantilor! :)=-

Care din afirmatiile de mai jos este adevarata cand decizi sa participi la un concurs cu premii?

[View Results]

Loading ... Loading ...

0
 • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 5 comentarii aprobate până acum.
Pebbles

Bravo! Ce grozav! Sa il folosesti cu multa placere :) Cred ca un premiu mai potrivit nici nu se putea sa nimeresti ;)

S-a terminat concursul! Am rasuflat usurata dupa ultimul post, apoi am mai baut un pahar de apa rece si am facut si cele 18 chestionare.
Dar efortul s-a meritat pe deplin: m-am clasat pe locul 4 si am castigat un Laptop ACER ONE de la MagazinulTau.ro si BitDefender Total Security 2009.

Felicitari tuturor celor care au terminat concursul!

Bun asa, cu antetul de tabel! Mersi! :D

Capul de tabel de la clasament, pentru o citire mai usoara:

1 = Prima etapa – Sa ne cunoastem
2 = PrimaTV
3 = AMD 1
4 = AMD 2
5 = Arigo.ro
6 = Sony/Prooptiki
7 = eMAG
8 = ASUS – eMAG
9 = ASUS – MarketOnline.ro
10 = ASUS – Arigo.ro
11 = Edimax
12 = ASUS – MagazinulTau.ro
13 = MagazinulTau.ro – Dell
14 = MagazinulTau.ro – ACER
15 = Oktal.ro
16 = MarketOnline.ro
17 = OneStop.ro
18 = ASUS – OneStop.ro
19 = OnSite.ro
20 = bestsellertv.ro
21 = BitDefender

Stai linistita nu o sa primesti spam de la noi. Poate un singur email cand organizam urmatorul concurs.