ADVERTORIALS

Surprize dulci de la Sweet Ela

Candy Bar de la Sweet Ela(P) Cand vine vorba de alegerea torturilor pentru copii, majoritatea parintilor vor sa aleaga ceva special pe masura importantei destinatarului. De cele mai multe ori, oricat de mult ne-am dori, este foarte greu sa gasim maestrul potrivit care poate sa transforme in realitate orice dorinta a micutilor dictatori.

In cele ce urmeaza as dori sa vorbim despre o mamica care, din dorinta de a transforma in realitate visul baietelului sau, a incercat sa faca un tort cu un personaj indragit de acesta. Astfel a descoperit talentul nativ cu care era inzestrata si care ulterior, dupa multe alte exemplare de torturi realizate pentru copiii rudelor si prietenilor, urma sa o transforme in “Sweet Ela” – asa cum o numesc astazi cei care ajung in laboratorul ei pentru a comanda unul din minunatele torturi pe care le realizeaza, sau cei care vin doar pentru a vedea si a degusta o bucatica din bunatatile cu aspect de jucarii.

Ceea ce o face atat de speciala pe Sweet Ela nu este doar calitatea, precizia si finetea lucrarilor sale, ci faptul ca ea lucreaza cu aceeasi pasiune pentru fiecare comanda pe care o primeste, chiar daca acum, laboratorul sau este printre cele mai cunoscute si apreciate cofetarii din Romania, iar comenzile trebuiesc plasate din timp pentru a putea obtine un tort fabulos in fata caruia invitatii vor spune Wow!.

Motivul pentru care vorbesc despre aceasta persoana nu este unul comercial ci unul social. In primul rand Sweet Ela nu este o afacere din care, Cristina Voicu, pe numele sau adevarat, doreste sa faca o avere, ci mai degraba este un mod de exprimare al unui artist si, in acelasi timp o metoda de a indeplini dorintele copiilor.

Daca intentionati sa gustati “jucariile dulci” facute de Sweet Ela, trebuie sa ajungeti in Str. Vladislav Voievod, nr. 20-22, Sector 2, Bucuresti.

Cofetaria Sweet Ela - Tort Copii cu Minnie Mouse

Cofetaria Sweet Ela - Tort Copii cu Familia Flinstones

Detalii de contact:
E-mail: cristina.voicu@sweetela.ro, office@sweetela.ro
Web: www.sweetela.ro, www.facebook.com/sweetela

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 2 comentarii aprobate până acum.

Superbe torturile. Felicitari Ella !

Ce dragute sunt torturile, si presupun ca sunt si delicioase.