PAREREA MEA

Cand mergem in Delta?

Hotel plutitor Delta DunariiN-am mai fost de multi ani in Delta. Chiar de prea multi. Am auzit ca lucrurile s-au mai schimbat pe acolo, ca s-au construit multe locatii de cazare foarte frumoase, dar si scumpe. Tocmai de aceea nu am inclus Delta pe lista locatiilor de vacanta sau mini-vacanta sau macar de weekend departe de casa: cazarea de calitate e foarte scumpa si e plin de tantari. Insa, se pare, am gresit; am uitat sa-mi updatez informatiile si sa ma interesez de noutati.

Am tot auzit de Delta in diferite contexte: ecologie, somaj, locuri frumoase din Romania, prea multi tantari, ecosistem unic in Europa, locatii de cazare moderne si frumoase etc etc. Probabil ca si voi ati auzit astfel de vesti si v-ati intrebat ce si cum.

Recent am aflat de Gala Turismului Romanesc 2014, eveniment organizat de FashionTV Romania in colaborare cu profesionisti din industria turismului si cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Turism din Ministerul Economiei. Un hotel din Delta a primit premiul in 2013 pentru “Cel mai fashion hotel din Delta Dunarii“, fiind singurul de acest gen nominalizat. Cine ar fi crezut ca exista astfel de premii? Eu cu siguranta habar nu aveam.

M-am uitat pe net de pensiuni in Delta Dunarii si am dat peste premiatul Pensiuni Delta Dunarii – Danube Delta Resort. Chiar arata bine si nu as fi crezut ca pot fi tentata in timp atat de scurt sa-i fac o vizita. Din zona Dobrogei, acest complex a luat premiul anul asta pentru servicii deosebite. Asta cu siguranta il pune pe harta hotelurilor cautate de multi romani care vor sa stie pe ce anume dau banii si care s-au saturat de ternele si plictisitoarele pensiuni din Romania.

Am intrat pe site-ul resortului (e de 4 stele) si mi-a atras imediat atentia motto-ul: Vei simti ca traiesti. Tu si natura! Chiar imi place! Pozitia deosebita in care este amplasat (centrul Deltei – iti ofera posibilitatea ca in maxim o ora sa ajungi in orice loc pe care doresti sa-l vizitezi din Delta Dunarii), il recomanda atat pentru pescari si vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare, pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii – unicat in Europa si lume. Eu intru la categoria relaxare si aventura, dar vreau si educare – simt ca este de datoria noastra ca cunoastem acest coltisor din tara noastra.

Oferte de cazare in Delta Dunarii sunt destul de multe, insa nu toate atrag prin calitate si experienta unica. Hotelul Delta Danube Resort oferta diverse posiblitati de petrecere a timpului in mijlocul naturii: poti inchiria caiace sau barci cu rame (sunt dotate cu veste de salvare), poti pescui fara taxa in iazul din spatele complexului (cred ca este amuzant pentru copii), se organizeaza excursii in diverse zone din Delta etc. Greu e pana te decizi!

Eu chiar am de gand sa planific un weekend prelungit in Delta Dunarii.
Tu cand ai fost ultima data acolo?

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.