PAREREA MEA

Dupa alegeri, 2008

Romania Alegeri 2008Incep prin a face o observatie: 1 luna de campanie electorala este mult prea putin pentru a cunoaste candidatii. In Statele Unite, campania dureaza 2 ani. Nici asa nu e bine, este mult prea mult si obositor / plictisitor pentru noi. Insa 6 luni cred ca sunt suficiente pentru a ne interesa si a apuca sa cunoastem toti candidatii pe care ii avem in buletinul de vot. Poate pentru alegerile viitoare, campania electorala va dura mai mult de 1 luna.

O alta observatie: fiecare candidat sa fie obligat sa aiba website in care sa fie prezentat atat el cat si programele pe care le sustine. Deja online-ul este prea important pentru a fi ignorat, chiar si in politica.

Dar sa vedem care sunt marii castigatori din colegiile in care am votat eu:

  • Camera deputatilor, Colegiul 27: Cornel Pieptea (PNL), desi a avut 18, 99%, iar Mariana Nedelcu (PD-L), cea pe care am votat-o eu a luat 38, 94%. Nu inteleg cum a fost desemnat castigatorul …
  • Senat, Colegiul12: Gabriel Mutu (PD-L) cu 40,52 % din voturi. Pe el l-am votat si eu.

Bine ca au ambii website, sa le pot trimite online problemele din colegiul meu.

Dl. Pieptea are 32 de ani, fiind in zodia Gemeni. Nu este casatorit si nici nu are copii. Pun pariu ca pana la sfarsitul mandatului va fi casatorit. Website-ul lui este: piepteacornel.ro.
Dl. Mutu are 39 de ani, fiind in zodia Fecioara. Este casatorit si are un copil. Website-ul lui este: gabrielmutu.ro.

Iata ce zice horoscopul despre compatibilitatea celor doua zodii:

“Fecioara si Gemeni, Pamant si Aer caruia nu-i tace gura…? Cu mult, mult calm din partea Fecioarei, Gemenii pot deveni chiar suportabili. Dar numai atat.
Ce v-o fi atras unul la altul? Poate interesul comun în domenii intelectuale, culturale, filozofice, faptul ca aveti amandoi o minte activa si curioasa.”

Deci nu prea se inteleg in plan astral. Dar ce conteaza asta? Important e sa faca ceea ce au spus ca fac. Spre norocul lor, am pastrat pliantele din campania electorala si in 4 ani am destul timp sa observ daca se misca lucrurile in plan constructiv in sectorul meu. Daca nu, adio vot peste 4 ani. Adica adio vot pentru tot partidul, nu numai pentru omul respectiv.

Asadar, felicitari castigatorilor si pe cai. La treaba, ca nu e timp de pierdut! |happy|

Care este stilul tau de a vota la alegeri?

[View Results]

Loading ... Loading ...

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 2 comentarii aprobate până acum.
cami

O Doamne! Intr-o luna de campanie am fost asaltata cu atatea materiale electorale, stalpii Bucurestiului erau plini pana la refuz cu diverse fete, toata capitala arata mult mai rau ca bradul de Craciun atat de obsesiv colorata incat iti facea greata, chiar si stalpii de pe strada mea au fost asaltati ilegal in fiecare zi de alta culoare politica.. Abia asteptam alegerile si NU pentru a vota, ci pentru a scapa de toate astea. Au ramas intre timp doar mizeria facuta, tone de lipici si un gust amar. Daca ar dura campania 6 luni m-as muta in.. Honolulu! Cel putin acolo se da dovada si de respect fata de alegator, natura, mediu..

la noi ca la nicaieri … ma uitam si pe 1 decembrie ce liniste a fost , probabil s-au cheltuit prea multi bani pentru pomene electorale ca sa mai ramana ceva si pentru a organiza ceva de ziua nationala. Dar na suntem obisnuiti sa fim respectati astfel … ne meritam soarta!