CALITATEA VIETII

Când este cazul să mergi la clinica de dermatologie pentru o problemă de piele?

Clinica dermatologie Bucuresti

Ești îngrijorată în legătură cu o mușcătură de paianjen? Sau poate crezi că faci boala aia de piele pe care o are mătușa ta? Crezi că ești alergică la latexul sau talcul din mănușile de protecție?

Numai un doctor îți poate spune. Însă, dacă nu poți face imediat programare la o clinică de dermatologie în București, te poți duce la doctorul de familie pentru un consult dermatologic preliminar.

Doctorul de familie poate oferi soluții pentru cele mai simple probleme de dermatologie. Însă dacă acesta, sau tu, suspectați că problema este mult mai serioasă, găsește cât mai repede un dermatologist bun.

Când ai o problemă dermatologică, cel mai bun început este o întrevedere cu medicul tău de familie. În funcție de experiența sa, acesta va putea trata probleme simple precum acneea ușoară, rozaceea, negii, erupțiile minore, mușcăturile de paianjeni sau alte gângănii, chisturi simple, piciorul sportivului, mătreața sau leziunile ușoare, benigne. Dacă tratamentul nu rezolvă problema, este cazul să faci o programare la o clinică de dermatologie.

Dacă roșeața sau altă problemă de piele acoperă mai mult de 10% din suprafața corpului, consultă imediat un dermatologist, în special dacă ai febră, dureri în articulații, dureri musculare, dificultate la înghițire sau probleme cu somnul.

De asemenea, mergi la dermatolog pentru orice ulcer care nu se vindecă într-o săptămână sau două. Aceste răni deschise se pot infecta foarte grav.
Nu trata cu indiferență sau superficial aparențele neîngrijorătoare ale unei probleme de piele – acestea pot fi primele semne ale unei probleme mult mai mari, cum ar fi bolile autoimune.

Diagnosticarea inflamațiilor la nivelul pielii poate scoate la iveală inflamarea organelor, inclusiv plămânii, rinichii sau ficatul.

Doctorul dermatolog de la clinica de dermatologie din București poate oferi următoarele servicii:

  • diagnosticarea rapidă. Dacă bănuiești că ai o problemă serioasă, însă te duci întâi la medicul de familie, s-ar putea să dureze prea mult până primești un diagnostic profesionist. În cazurile grave, acest lucru crește riscul de leziuni mai grave ale organelor interne. Chiar dacă un simptom nu este prea îngrijorător, dermatologul poate recunoaște un model de erupție ce va ridica un semnal de alarmă.
  • prevenirea cicatricilor. Dermatologii vor trata lupusul, afecțiunile scalpului asociate cu căderea părului și acneea severă prin metode suficient de agresive dar eficiente astfel încât să nu lase cicatrici.

Indiferent de cât de avansate sunt procedurile cosmetice, nu există nicio modalitate de a inversa cicatrizarea. Deci, cu cât problema este diagnosticată și tratată mai târziu, cu atât mai permanente pot deveni prejudiciile.

În concluzie, fă programare online la clinica de dermatologie din București imediat ce observi pentru prima dată o problemă. Atunci când starea pielii este una dintre simptomele unei probleme mai mari, mai grave, diagnosticarea rapidă va reduce posibilele afectări permanente ale pielii sau organelor interne.

PONT: Problemele de sănătate, pe lângă de cele create de COVID-19, nu pot fi șterse cu buretele. Oricât de mici și neimportante par a fi la prima vedere, afecțiunile dermatologice continuă să aibă un impact evident asupra pacienților și nu ar trebui neglijate. Din acest motiv, specialiștii de la HEBRA DERMATOLOGIE vin în sprijinul pacienților cu sfaturi și consiliere online pentru erupțiile și reacțiile lor cutantate, leziuni suspecte, îngrijorătoare sau tratamentele pentru bolile cronice ale pielii. Clinica de dermatologie din București HEBRA DERMATOLOGIE rămâne deschisă pentru urgențe și situații care nu suportă amânare.

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

melimeloparis.ro answear.ro librariadelfin.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.