MERITA ATENTIE

Cum sunt diminețile tale?

Diminețile ne aparținAm fost surprinsă cât se poate de plăcut de noua campanie publicitară Hornbach intitulată DIMINEȚILE NE APARȚIN. Îmi place foarte mult mesajul pentru că sunt de acord cu el. Planul meu este să mă alătur clubului 5AM Club – am deja cartea lui Robin Sharma și o voi studia atunci când îmi voi recupera controlul asupra somnului din timpul nopții (deocamdată mă mai trezesc pentru cel mic).

După cum ați observat în postere și în reclamă, diminețile sunt la singular – singură sunt și eu în diminețile de weekend, când nu mai trezesc pe nimeni să ajungem undeva și toată casa mai doarme. E chiar foarte plăcut să fiu singură prin casă: mă mișc ca o pisică, îmi fac un ceai verde sau o cafea și citesc, ascult un audiobook sau scriu în jurnal (în principal despre recunoștință și planuri de viitor).

Așadar, cum arată diminețile tale? Sau cum ai vrea să fie, dacă nu ești mulțumit(ă) de cum arată în prezent?

Îți mărturisesc că în timpul săptămânii noi facem eforturi conștiente să fim veseli și bine dispuși de dimineață căci știm foarte bine cum arată opusul dimineților vesele și nu ne-au plăcut. Am discutat în familie despre cum am vrea să arate diminețile noastre!

Găsești mai jos galeria posterelor din această campanie; te invit să ne povestești puțin părerea ta despre ele: ce îți inspiră?

Unul dintre lucrurile pentru care sunt recunoscătoare în această viață este că îmi găsesc mereu câte ceva de făcut.
Apreciez faptul că acestă campanie publicitară este conectată la nevoia omului modern de a-și regăsi limpezimea gândurilor, de a nu mai fi distras de tehnologie și oameni și de a se concentra exclusiv asupra unui proiect. Excelent mesajul transmis de această campanie! :good:

[Acest articol nu este un advertorial, probabil echipa Hornbach nici nu știe de existența lui. El își are sursa în respectul meu pentru acestă companie și pentru campaniile sale publicitare inspirate și motivante. Eu și familia mea ne facem cumpărături la Hornbach pentru proiectele personale sau pentru casă – asta este singura legătură cu acest brand.]

1
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 5 comentarii aprobate până acum.
Ionela

Suna foarte interesata de cartea mentionata, insa cred ca voi avea probleme cu ora la care adorm (nu reusesc sa o fac mai devreme de 1am…)

gabriela

M-ai facut curioasa in legatura cu acea carte; imi place mult sa dorm, nu m-as defini ca o creatura matinala prin definitie daaar diminetile imi plac in mod special; salut si campaniile de publicitate cu sens si bun gust, am impresia ca sunt din ce in ce mai putin facute lucrurile de calitate…sau imbatranesc eu si mi-am rigidizat opiniile prea mult, nu stiu.
Mi-am cumparat de curand o masuta si scaune noi pentru balcon – special ca sa ma bucur de o cafea la aer printre florile mele si nu cred ca sa fii facut demult o investitie care sa-mi para mai cu rost!
Numai bucurii sa aveti si dimineti insorite!

Lorena

Buna! Urmaresc si eu postarile clubului 5 am si ma gandesc serios sa ma alatur si eu clubului. Deocamdata ma trezesc la 6 sa vad rasaitul :)

Mi-a placut articolul, multumesc pentru recomandare :)