PAREREA MEA

Barbatii stiu ce vor femeile

Ce vor femeile?Ce-si doresc femeile? Cine stie? Nici ele nu stiu! E lung si anevoios procesul de auto-cunoastere la capatul caruia poti sa zici: Eu asta vreau! Eu asta imi doresc!

Ferice de cei care stiu ce vor de la viata si in viata, fie ei femei sau barbati. Insa societatea, ca ansamblu, habar nu are. Asa ca ne serveste clisee. Am gasit acest banner publicitar si mi-a placut. Desi facea reclama la un magazin online, este un exemplu bun de clisee asupra dorintelor femeilor. Dorinte ce pot satifacute, evident, numai prin cheltuirea de bani. Se stie, banii nu aduc fericirea dar satisfac unele nevoi. :-

Sa ne gandim putin:
Imbraca-ma! A se citi “Da-mi bani sa ma imbrac singura. Eu stiu ce vreau sa-mi cumpar si cu ce-mi sta bine, iar tu vei afla in curand cat costa!”
Fa-ma fericita! “Cum altfel decat cu o bijuterie … de logodna (poate). Sunt atatea modele, e imposibil sa nu gasim ceva care sa ne faca pe amandoi fericiti.” Nu?
Distreaza-ma! “Tu este entertainment center-ul meu personal. Daca eu ma distrez, si tu te simti bine.” Ce poate fi mai placut urechilor decat chicotitul iubitei care se distreaza … pe banii tai?
Surprinde-ma! “Ca doar nu o sa-ti zic eu de fiecare data ce vreau. Trebuie sa vina si de la tine, sa vad si eu ca esti atent la nevoile mele.”

Asa baieti, credeti voi asta si o sa primiti exact ce meritati: iubite care sa va toace banii. Credeti ca scapati usor cheltuind in stanga si-n dreapta, insa la sfarsitul zilei, cand va uitati unul in ochii celuilalt, ce vedeti? Fericire? #:-S

PS. Cine crezi ca a conceput acest banner: un barbat sau o femeie?

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.