SUPERBLOG

Mic este noul mare

Opinie Asus Eee PC901Mic este noul mare, déjà suntem convinsi de asta. Si functioneaza, mai ales cand face treaba asa cum trebuie. La fel este situatia si in cazul laptopurilor. Observ ca au devenit din ce in ce mai mici si mai elegante, iar performanta lor este constanta sau imbunatatita.

La inceput de an scolar si studentesc, daca vrei sa-ti cumperi un laptop care sa te ajute la proiecte si la invatat, iti recomand Asus Eee PC 901. Este un notebook foarte usor – are mai putin de 1 kg – si iti permite sa fii in permanenta conectat  cu mediul online prin WI-FI. Ca sa nu mai zic ca Bluetooth-ul sau microfonul si camera web incorporate reprezinta atuuri greu de trecut cu vederea.

Asus Eee PC 901 reprezinta intrumentul ideal pentru orice blogger: are cititor de carduri media pentru a descarca imediat pozele din camera si a le posta pe blog, alaturi de comentariile fierbinti de la fata locului. Sau poti descarca prin bluetooth pozele facute cu telefonul mobil si trimite prietenilor sau posta online.
Opinie Asus Eee PC901Acum ca tot mai multe baruri si restaurante pun la dispozitia clientilor internet prin WI-FI, cu un astfel de laptop chiar iti doresti sa stai singur(a) la masa, sa savurezi o cafea fierbinte cu lapte  si sa citesti noutatile online sau sa-ti notezi gandurile intrun draft pentru un nou post pe blog sau pentru un proiect. Laptopul este silentios si nu vei deranja pe nimeni. Te vei felicita ca ai ales un ultra mobile PC! ;)

Laptopul vine cu sistemul de operare Linux insa este compatibil si cu Windows XP, daca esti mai familiarizat(a) cu cel din urma. Durata bateriei cu 6 celule variaza in functie de sistemul de operare si setari intre 3,5 si 5 ore.

Asadar, mic este bun. Te ajuta sa faci lucruri mari!

Resurse Notebook Asus Eee PC:
Pret: magazinultau.ro
Microsite oficial: eeepc.asus.com

PS. Acest articol a fost scris in cadrul concursului Super Blog 2008, etapa 8.

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.