PAREREA MEA

A fost odata

ViataIn ziua aceea eram la mare. A cantat Duffy pe plaja din Mamaia si a fost o vreme superba pentru bronzat. Ciorba de fasole mancata la pranz a fost foarte buna iar porumbul fiert a fost la fel de gustos cum il tineam minte de anul trecut. Era o zi aproape perfecta de vacanta la mare, asteptata de mult timp si planificata cu grija. Am mancat hamsii si pepene verde. M-am plimbat pe faleza si am savurat aerul sarat si parfumat al marii.

Desi m-am ferit de televizor si radio, o singura stire a ajuns la urechile mele: in acea zi a murit Michael Jackson. Apoi, un timp nu am mai auzit nimic, nici valurile, nici pescarusii. Mai pe seara vroiam sa aflu mai multe detalii insa mi-am dat seama ca nu au nicio importanta. Nu schimbau cu nimic starea de fapt a lucrurilor. Dar stirile ajungeau la urechea mea oricum pentru ca numai despre asta se vorbea.

Mi-am adus aminte de copilarie si de prima caseta cumparata; era din banii mei si era tot vara. Am stat toata ziua atunci in casa si am ascultat-o impreuna cu fratele meu. Era un album MJ si era tot o zi de vara.

Pentru mine nu conteaza cum a murit si de ce, ci pur si simplu ca acest artist nu mai exista pe Pamant pentru a crea muzica de care eu sa ma bucur. Muzica lui mi-a marcat anii tineretii si mi-a inseninat zilele. Credeam ca marii oameni au un inger pazitor mai puternic, care-i apara de rele si le protejeaza energiile creative. Insa, se pare, nu e destul sa ai bani si faima; sunt mult mai multe ingrediente care asigura succesul in viata.

Singurul regret pe care il am este ca nu am fost la niciunul dintre concertele sustinute de MJ in Romania. Insa mi-a fost confirmata puterea si importanta muzicii in viata oamenilor.  :)=-

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 2 comentarii aprobate până acum.
ema

Sa-l odiihneasca Dumnezeu in pace !
Pentru noi, oamenii care i-am apreciat munca , michael traieste si va trai atata timp cat ascultam muzica lui ^:)^ . A fost un mare artist si pacat ca a murit asa tanar :(

miha

Dumnezeu sa-l odihneasca pe MJ ! El canta acum printre ingeri si ii incanta pe ei cum a facut-o cu noi atatea ani . :(