REVISTELE LUI 2008

Oglinda, oglinjoara, care-i cea mai glossy din tara?

4. Despre revistele Harper’s Bazaar (primul numar a fost Toamna 2007) si Venue nu sunt informatii de la BRAT. Insa, din restul grupei, InStyle se detaseaja clar, cu in varf in vanzari in luna Mai, cand s-a si lansat si a avut cadou o geanta.

Marie Claire, lansata tot in luna Mai a anului trecut, a avut topul in vanzari in luna Iulie cand a avut cadou spray-ul cu apa termala Vichy (un cadou de vara foarte inspirat) si a fost pe coperta Anne Hathaway.

Prevention, una dintre preferatele mele, s-a vandut bine in luna August cand a avut cadou setul pentru manichiura si pedichiura.
InStyle - Prevention - Marie Claire

Pages: 1 2 3 4 5 6

0
  • Lasa un comentariu

Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

melimeloparis.ro sabon.ro neer.ro

Adresa ta de e-mail ramane confidentiala. Campurile obligatorii sunt marcate cu *.


:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Articolul are 3 de comentarii aprobate pânaă acum.
Flatfy

Deci care e ideea? Cine e cea mai glossy din tara?

miha

sunt deacord cu monica . cum e si marie claire care se adreseaza femeilor care vor sa aibe habar ce se intampla in lume sau altele gen cosmopolitan care nu are articole atat de complexe ci mai mult generalizate. :|

Depinde si de publicul tinta. Cosmopolitan este o revista foarte bine vanduta deoarece se adreseaza tinerelor. Si in ciuda articolelor proaste de genul “Cum sa afli daca te minte in 10 pasi”, este cumparata. Mai punem la socoteala si ca prezinta haine si cosmetice accesibile tinerelor care nu au un job, care sunt studente/eleve.
Elle e altceva. Elle nu are nevoie de insertii. Se adreseaza altui segment, femeii cu o anumita pozitie sociala, cu un anumit grad de cultura, care vrea sa citeasca niste texte bune si nu fel de fel de prostioare.