REVISTELE LUI 2020

Revistele lunii Iunie 2020

Poate că povestea asta cu virusul se va termina în curând, însă felul nostru de a privi viața s-a schimbat deja radical. Semnificația obiceiurilor noastre de zi cu zi, valoarea posesiunilor noastre, impactul nostru asupra mediului, felul în care muncim și interacționăm unii cu alții, modul în care trăim și mâncăm acasă, etc. etc. – toate acestea au venit grămadă peste noi, ne-au compleșit și ne-au forțat să reconsiderăm multe aspecte ale vieții noastre. Cu siguranță nu le vom schimba pe toate, însă anumite lucruri chiar nu mai pot rămâne la fel.

Revistele glossy vorbesc despre modă și frumusețe, însă a venit vremea pentru un nou discurs. Un discurs din care fuga după bani și lăcomia producătorilor să lipsească cu desăvârșire. Ne plângem de războaiele din lume, însă suntem violenți și între noi la nivel mai subtil decât cel al grenadelor și gloanțelor.

Dacă ar fi să se schimbe ceva, eu aș vota să se schimbe lăcomia din orice activitate și industrie. Cu alte cuvinte, nimic să nu mai fie creat fără a avea în vedere respectul și nevoia omului de rând, a clientului final, a plătitorului de preț. Să nu mai conteze obținerea profitului și mulțumirea acționarilor cu orice preț. Știu că pare o utopie, însă nu cred că este imposibil de obținut această schimbare de paradigmă.

Poate de acum încolo se va estompa consumul de fast fashion și hainele vor fi mai purtabile și mai rezistente în timp. Poate de acum încolo cremele pentru față nu vor mai fi în borcănașe în care ne băgăm degetele ci în alte tipuri de recipiente mult mai igienice. Poate nu vom mai plăti mai mult pe ambalaj și design decât pe produsul în sine. Poate noi toate vom înțelege că este alegerea noastră să credem sau nu discursul vânzătorilor de fashion și că un șifonier plin cu haine nu ne va aduce fericirea, nici măcar pentru un moment.

Alergătura după cea mai frumoasă poză și cea mai interesantă vacanță s-a cam terminat. Pur și simplu a venit vremea să ne uităm în propria noastră ogradă (fiecare cu a lui) și să rezolvăm ceea ce trebuie rezolvat. Statul în casă și acasă a stârnit un val de întrebări la care nu v-a răspunde nimeni în locul nostru.

Haideți să vedem împreună ce noutăți ne aduc revistele glossy de Iunie. Viața este frumoasă în continuare și ele ne ajută să nu uităm asta:

Galeria foto pentru coperțile revistelor lunii Iunie 2020:

1
  • Lasa un comentariu

Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

maroko.ro/ yves-rocher.ro melimeloparis.ro

Adresa ta de e-mail ramane confidentiala. Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Articolul are 8 de comentarii aprobate pânaă acum.

A apărut noul număr al revistei După Afaceri Premium şi lansăm o întrebare: Aţi putea să lăsaţi viaţa agitată de la oraş pentru a trăi lent, conform conceptului de „slow living“?

Am plecat din Bucureşti într-o zi senină de sâmbătă. Se anunţa ultima zi cu soare pentru o perioadă de cel puţin două săptămâni. Mă gândeam cu părere de rău că plec, pentru că mie-mi place ploaia. Mai ales în apartamentul meu din Bucureşti, cu pisica (Jaws) care-mi toarce la picioare cât e ziua de lungă, cu cafeaua care nu se mai termină şi cu freamătul unui oraş căruia, adevărul e, nu-i stă bine cu ploaia.

Am plecat în Transilvania cu gândul de a sta câteva nopţi, cât să nu mă prindă ziua mea acasă. E o tradiţie mai veche, ale cărei baze au fost puse probabil acum circa un deceniu. Aşa că fiecare final de mai mă găsea pe diverse continente, latitudini sau coordonate, cât să nu simt că a mai trecut un an. Şi adevărul e că niciodată nu am simţit anii, nici ca pe o povară, nici ca pe nimic altceva. Se adunau cum se adună cărţile în bibliotecă, unii lângă alţii, cu informaţii şi poveşti. Şi atât.

Anul acesta mă pregătisem să stau acasă şi eram curioasă dacă o să conştientizez altfel vârsta. Nu s-a întâmplat asta. Am avut noroc să pot să continui tradiţia, să „evadez“, într-o zi când pe străzile din Bucureşti nu mai era nimeni. De parcă evadaseră cu toţii. Pandemia a transformat oraşul într-o închisoare, iar timp de câteva luni părea doar că procesul se tot amână, fără un termen exact de judecată. Nici acum nu ştim dacă va exista un recurs, dacă nu cumva urmează un val doi, aşa că oamenii au fugit, la ţară, în creier de munte, departe, cât mai departe.

Eu am oprit într-un sat de doar 650 de locuitori, într-o casă cu o curte mare îmbrăcată într-un verde crud de parcă era făcut în Photoshop. Dar în casă era aşa de cald şi bine, încât în unele dimineţi ieşeam doar în prag să mă salut cu soarele şi intram repede înapoi. Totuşi, conta pentru confortul meu psihic că am curte.

Şi, am uitat să zic, eu sunt unul dintre aceia care preferă viaţa la bloc, într-o cutie de chibrituri din inima oraşului, mai degrabă decât o casă la periferie. Le-am testat pe amândouă şi am ales în cunoştinţă de cauză.

Totuşi, pandemia mi-a răpit libertatea de a ieşi, aşa că, temporar, curtea a căpătat noi valenţe.

După primele trei nopţi „la ţară“, într-un sat în care toată lumea se cunoaşte cu toată lumea şi se salută cu toată lumea, m-am gândit să mai stau o vreme. Nu cunoşteam pe nimeni, dar mă salutau toţi.

Am prelungit, nu ştiu până când, şi asta deşi nu am aproape o cafenea de specialitate, o librărie, un supermarket lângă casă sau un parc, elemente de bază ale vieţii mele normale.

Nu ştiu cât va dura până mi se va face dor de ele, pentru că cert e că mi se va face. Dacă aş şti că mă întorc la viaţa mea prepandemie, probabil m-aş întoarce chiar azi. Mi-e prea dor de oamenii dragi pentru a mă ţine departe de bunăvoie.

Mă întreba o prietenă dacă am lăsat viaţa agitată de la oraş pentru a trăi lent, conform conceptului de „slow living“. Nu cred că pot să încetinesc. Nu pentru multă vreme cel puţin. Câteva zile sau săptămâni sunt bine-venite însă.

sursa: da.zf.ro, 11 Iunie 2020

Nu rata ediția de iunie a revistei Ioana, din 4 iunie la puncte de difuzare a presei din întreaga țară!

Venirea verii trebuie sărbătorită ca la carte, acum este timpul pentru relaxare, pentru vacanțe și pentru prieteni și familie.

De aceea, îți propunem să începi noul sezon cu un ritual de frumusețe ce izvorăște din natură, apoi să-ți îndrepți atenția către cele mai fanteziste rochii propuse de marile case de modă.

Citește neapărat povestea Alexandrei Baranyi despre origami și Japonia și delectează-te cu cea a Simonei Laiu despre autentica ie românească. Cele două protagoniste sunt o adevărată sursă de inspirație pentru femeia modernă. Raluca Zenga îți povestește cum este viața în Dubai și cum și-a petrecut ea pandemia acolo alături de copii și departe de soț.

Iar pentru că soarele strălucește mai frumos ca niciodată, ai grijă de alunițe și de sănătatea ta în perioada caniculară.

Și, nu în cele din urmă, ne-am gândit că ți-ar surâde o vacanță de vis, de aceea am scris despre munții Apuseni, o zonă care vrăjește cu peisajele sale pe oricine.

Și nu uita! Mai poți citi revista și în format electronic, pe Magzter, iar abonamentele pentru versiunea tipărită pot fi achiziționate de pe burda.ro.

sursa: revistaioana.ro

Perioada de izolare a trecut, însă responsabilitatea personală trebuie să fie acum în prim-plan. Fiecare dintre noi trebuie să se protejeze pe sine și pe cei din jur. Conviețuirea cu virusul pare a fi de lungă durată, așa că delectează-te și deconectează-te cu revista ta preferată, Harper’s BAZAAR.

Cu noua ediție Harper’s BAZAAR, intră în universul unor repere de stil. Materialele fluide, croiurile sculpturale sau ținutele minimaliste sunt propunerile noastre pentru o vară în ton cu cele mai recente tendințe. Descoperă piesele must have ale sezonului, află tot ce-i hot în materie de noutăți pentru un corp perfect și cum îți poți redobândi tonusul chiar și după această perioadă de izolare. Pătrunde în lumea fascinantă a trei artiste care explorează trei interacțiuni umane fundamentale: prietenie, comunitate, intimitate.

Evadează alături de noi în România: ți-am pregătit un traseu turistic în zone accesibile, dar care te vor surprinde prin spectaculozitatea sau naturalețea lor.
Achiziționează revista și lasă-te în voia visării. Totul va fi bine!

Varianta tipărită poate fi comandată accesând burda.ro. Introduci adresa ta de acasă, numărul de telefon, plătești cu cardul și vei primi revista prin curier. Costul de curierat este de 12 lei.
Găsești revista și în benzinării, la Inmedio sau în Kaufland, precum și la toate chișcurile stradale care, din fericire, s-au redeschis. Există şi opțiunea de a te bucura de revistă în format electronic: downloadează noua ediţie Harper’s BAZAAR în format electronic de pe magzter.ro.

SURSA: harpersbazaar.ro

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că suntem în continuare alături de voi —de astăzi, 28 mai, apare Cosmopolitan, ediția noastră de iunie!

După o perioadă dificilă, marcată de distanțarea socială impusă de pandemia de coronavirus, suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:
1️⃣ în format tipărit, la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.
2️⃣ prin comandă online de pe burda.ro (revista va fi livrată de curier + un caodu din partea noastră: o ediție National Geographic Traveler)
3️⃣ prin descărcare în format electronic de pe Paydemic
4️⃣ în format electronic, de pe Magzter
Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Pe copertă îți oferim o întâlnire amuzantă cu Sarah Hyland, actrița al cărei succes a crescut odată cu serialul Modern Family; chiar în pragul celor 30 de primăveri — sigur te va binedispune și te va motiva pentru întreg anul. A excelat în toate, de la carieră la iubirea de sine, și tocmai trăiește sfârșitul unei ere. Află chiar de la ea cum le trăiește pe toate…

Dar, bineînțeles nu înainte de a ne asigura că revenim la (noua) normalitate în perfectă siguranță, din toate punctele de vedere. Pentru asta, editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu, discută cum va arăta o vizită la salonul de înfrumusețare și la ce trebuie să fii atentă de acum înainte, prin prisma noilor reguli de igienă. În plus, ne clarifică câteva dintre aspectele pe care conviețuirea cu COVID-19 le impune atât în prezent, după „relaxare”, cât și în viitorul apropiat.

De asemenea, te îndemnăm să îți reîmprospătezi una dintre cele mai importante relații din viața ta, mai ales în ultima vreme: aceea dintre tine și prețioasa ta cadă. Descoperă cele 5 posibilități de a te bucura de beneficiile unui ritual de relaxare care nu se demodează niciodată. Apoi, știai că sunt doar 7 pași până ca părul tău să fie luuung și strălucitor?! Și nu, nici nu ne trece prin minte să apelăm la extensii (descoperă cele șapte trucuri la pagina 42). Și pentru că sălile de fitness sunt în continuare închise, este momentul perfect să facem din nou exerciții în fața micului ecran. Da, la aproape 40 de ani de la primele casete video cu gimnastică á la Jane Fonda.

Așadar, avem liber la ieșit în oraș, dar nimic nu va mai fi la fel ca înainte de pandemie, așa că redactorul Cătălina Teodorescu dezbate tendințele din lumea fashion și modul cum vom aborda de acum înainte moda. Iar pentru a sărbători întoarcerea mult-așteptată la… the great outdoors și pentru a simți din plin gustul dulce al libertății, Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială ți-a pregătit cele mai fresh și mai șic piese vestimentare, în funcție de intențiile tale și, bineînțeles, de vara activă care te așteaptă.

Tot în ceea ce privește moda, află cum va arăta shopping-ul în această nouă normalitate, după ce, în sfârșit, magazinele se redeschid rând pe rând. Iar cum a susținut pandemia de coronavirus costumul sport, transformându-l în the new black, dar și care este întreaga istorie din spatele faimei lui ne spune Guest Editorul nostru, Alina Aliman.

În sfârșit, pentru că am trecut prin atât de multe schimbări și ne-am dat seama că nimic nu ne-a salvat mai mult decât umorul, sub diverse forme ale lui, dar și puterea muzicii, am analizat: ce este atât de amuzant la această pandemie și cum poate râsul să fie terapie pentru psihic și suflet (la pagina 104), cum ne unește muzica, acest limbaj universal fascinant care ne face mai empatici (la pagina 100, unde vei descoperi și un scurt interviu cu DJ Bogdan Popoviciu, unul dintre protagoniști fenomenului #MuzicaAia de la Radio Zu) și care sunt cele 10 moduri de a-ți crește nivelul de serotonină, mult râvnitul „hormon al fericirii”.

Iar pentru că fericirea se găsește de cele mai multe ori în hobby-uri de rutină, află cum poate grădinăritul să te ajute, chiar și atunci când îl practici în spațiul acela mic din balconul tău.

Și nu uita, oferă-i Mamei Natură (și celui mai frumos copac care-ți iese în cale) o mare îmbrățișare ca să-i arăți ce mult ți-a lipsit. S-ar putea să fii surprinsă câte beneficii are o astfel de îmbrățișare (află despre știința îmbrățișării unui copac de la Redactorul-Șef Diana Colcer, la pagina 113). Și tot Diana face o analiză copioasă pe casele vedetelor, jocul ei preferat în carantină.

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.
Pe coperta ediției de iunie, Sarah Hyland este fotografiată de Kerry Halihan. Stilism: Cassie Anderson.

sursa: cosmopolitan.ro

Număr aniversar – VIVA! a împlinit 21 de ani! Andreea Bălan își deschide sufletul și vorbește deschis despre cum s-a ajuns de la o nuntă ca-n basme la un divorț dureros. Despre momentul când a izbucnit în lacrimi și când vorbele Ellei despre George Burcea au rupt parcă o bucată din ea: “Mi se rupe sufletul în două…”
Ce mai poți citi în VIVA! de iunie:

– EXCLUSIV: Actrița EUGENIA ȘERBAN a învins cancerul de două ori și povestește în premieră despre acest subiect dureros
– SMILEY – primul interviu în care vorbește despre relația cu Gina Pistol
– TEO – totul despre relația mamă-fiică și planurile Maiei de viitor
– ANTONIA – bucuriile și tristețile uneia dintre cele mai frumoase femei din România
– DELIA – cum i s-a schimbat viața în timpul pandemiei de coronavirus
– ALINA CEUȘAN – dezvăluiri în premieră despre perioada sarcinii
– LORA – confesiuni neașteptate despre cele 3 luni petrecute în Bali
– RAMONA BĂDESCU – totul despre viața de mamă, la vârsta de 50 de ani
– SPECIAL: 100 de coperte memorabile din 21 de ani de VIVA!

sursa: pagina de Facebook a revistei

A apărut Avantaje ediția de iunie 2020, un număr special în care te purtăm prin mistere incredibile, povești de viață tulburătoare și-ți arătăm unde să călătorești vara aceasta, prin colțuri neștiute de Românie iubită și nedescoperită.
DOSARUL SPECIAL este un regal în documentarea jurnalistică: estetica sânului perfect sau modul cum mâinile unor oameni împreună cu știința au reușit să le redea femeilor speranța și încrederea.
LA 50 de zile după Paști vin ele. Vin Iele. Sunt nenumitele, misterioasele, zânele, vrăjitoarele, Ielele care fură mințile bărbaților. Cel mai zguduitor material despre o poveste veche de secole despre care străbunii noștri se fereau să vorbească chiar și în șoaptă.
În ediția de IUNIE afli care sunt tehnicile minune prin care poți slăbi în centimetri. Adică fix acolo unde ai nevoie…
Știai că există o oră a diavolului? Nu ți s-a întâmplat niciodată să te trezești transpirat, îngrozit, terifiat, cu ochii larg deschiși și să nu știi ce ți se întâmplă? Noi știm. Citește un material amplu despre ora secretă a diavolului.
În exclusivitate pentru Avantaje, Nadia Comâneci și Maia Morgenstern prezintă MODA. Ele sunt protagonistele celui mai frumos pictorial de modă închinat eternului veșmânt tradițional.

sursa: avantaje.ro

Gina Pistol apare în premieră pe coperta revistei Unica, ediția de iunie. Într-un interviu iscoditor, simpatica vedetă de televiziune povestește despre izolare, despre relația ei de cuplu cu Andrei Maria (Smiley) și hobby-urile care îi împlinesc viața. Revista apare la chioșcurile de presă pe 26 mai.
Prezentatoarea emisiunilor „Asia Express” și „Chefi la cuțite” spune că a profitat cât a putut de perioada de izolare și a petrecut mult mai mult timp ca de obicei alături de iubitul ei, muzicianul Smiley. Unica iunie 2020 scrie despre Gina așa cum este ea – un om real, cu bune și cu rele, care se emoționează ușor, care empatizează la fel de ușor, care se zăpăcește, care e … simpatică! Vedetele sunt extrem de prezente în această ediție a revistei.

În preajma zilei de 1 iunie, Unica publică un articol amplu despre celebritățile însărcinate sau care abia au născut în acestă perioadă – Laura Cosoi, Tily Niculae, Dana Rogoz, Oana Tache sau Gina Chirilă, în care mamele celebre povestesc cum a fost pentru ele să fie însărcinate în plină pandemie, ce temeri și obstacole au depășit și cum și-au continuat proiectele personale în ultimele luni.

Tot copiilor mici și mari, Unica iunie 2020 le dedică un articol despre magia poveștilor: de la ce rol au ele în dezvoltarea copiilor și în îmbogățirea psihologică a adulților, la sursele de inspirație ale autorilor români de cărți de povești, dar și la universul poveștilor audio sau în limbaj mimicogestual.
Apropo de limbaj mimicogestual, tot în această ediție a revistei vei putea citi un interviu cu Bogdan Anicescu, interpretul care a ajuns să fie apreciat de o țară întreagă după ce s-a oferit să „traducă” în direct, la televizor, ordonanțele militare. Dacă vara bate la ușă, ne-am gândit că ai nevoie de ținute noi și mai ales de rochii, așa că am pregătit o selecție bogată cu cele mai frumoase modele din noile colecții, multe dintre ele putând fi cumpărate și online.
Iar până se redeschid plajele și piscinele, beauty editorul revistei Unica a pregătit un articol care o să placă multora, cu tot ce trebuie să știi despre bronzul artificial.

Nu am uitat nicio clipă că ne aflăm într-o situație delicată din punct de vedere epidemiologic, așa că o parte din tirajul revistei se vinde cu un cadou special – un gel dezinfectant Ivatherm, la prețul de 13,90 lei (revistă + gel).
În speranța că acum ești curioasă să descoperi ce alte surprize ți-am pregătit în numărul de iuniei al revistei Unica, te lăsăm pe tine să decizi cum și unde vrei să o accesezi. Revista Unica iunie 2020 apare la punctele de difuzare a presei începând cu data de 26 mai 2020. De asemenea, poate fi cumpărată online pe colectii.libertatea.ro.
Totodată, găsești revista în chioșcul electronic de reviste marca Ringier, alături de edițiile anterioare de anul acesta, la link-ul următor: magazines.ringier.ro. În cazul în care dorești să răsfoiești direct ediția de iunie, o poți face aici: magazines.ringier.ro/editie/unica-iunie-2020 (100 de pagini).

sursa: unica.ro

Mai mult ca niciodată, e nevoie să acționăm împreună pentru a lupta eficient împotriva problemelor de mediu la nivel global, iar celebritățile și activiștii pe care îi vei cunoaște în paginile noului număr ELLE te vor convinge că schimbarea trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi! De asemenea, în paginile revistei vei putea citi și despre cum rasismul împotriva comunității rome a devenit și mai intens în timpul pandemiei.

Numărul de iunie ELLE este (evident) și despre fashion. Vei descoperi atât un pictorial realizat la Paris care pune în lumină cea mai recentă colecție Haute Couture a casei Chanel, cât și unul care reflectă vremurile pe care le trăim și unde fotografiile cu piese vestimentare impresionante sunt înlocuite cu ilustrații semnate de Keszeg Agnes. De asemenea, câțiva fotografi care ne sunt apropiați au răspuns invitației noastre și ne-au trimis imagini realizate în izolare, care reflectă starea lor de spirit.

ELLE DOSAR – STAND FOR EARTH – Citește o serie de interviuri cu câteva dintre celebritățile cele mai implicate în salvarea planetei (de la Matt Damon la Pamela Anderson) și inspiră-te din munca lor pentru a contribui și tu la transformarea lumii într-una mai bună!

ELLE FASHION – PARIS, MON AMOUR – Delicatețea și feminitatea, împletite cu romantism și poezie, definesc noua colecție Chanel Haute Couture primăvară-vară 2020, pe care o vei găsi fotografiată într-un pictorial superb, realizat de Domnica Mărgescu și Cristina Crăciun la Paris, înainte de a intra cu toții în auto-izolare.

ELLE FASHION – ILUSTRATE DIN IZOLARE – Zece fotografi care ne sunt apropiați și cu care colaborăm constant ne-au trimis fotografii din izolare, imagini-mesaj care reflectă starea lor actuală de spirit.

ELLE BEAUTY – ÎNGRIJIRE DE VARĂ – Zile călduroase și însorite, o piele strălucitoare, un bronz perfect. Probabil că așa ne închipuim majoritatea dintre noi luna iunie. Dar petele pigmentare, liniile fine din jurul ochilor și arsurile solare ne trezesc la realitate. Tot ce trebuie să faci este să acorzi pielii tale mai multă atenție și îngrijire.

ELLE FASHION – INSPIRAȚIE DIN NATURĂ – După izolare, fiecare dintre noi visează să stea cât mai mult în mijlocul naturii. Ei bine, designerii parcă au anticipat acest gând și ne-au pregătit pentru vara aceasta imprimeuri sau texturi inspirate direct din natură.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL – Artista Alina Eremia a răspuns pozitiv provocării noastre de a-și realiza singură fotografiile pentru acest material, deoarece la momentul producerii acestei ediții ne aflam încă în izolare la domiciliu. Află ce comori ascunde Alina în dulap.

ELLE FASHION – 24 DE ORE ÎN IZOLARE CU… – Află de la Delia secrete & sfaturi și cum și-a petrecut timpul în izolare.

ELLE FASHION – CASEY CADWALLADER, MAESTRUL SILUETELOR MARCA MUGLER – Casey Cadwallader, designerul casei Thierry Mugler, a stat de vorbă cu Domnica Mărgescu despre trecutul și viitorul modei.

ELLE AGENDA – MĂDĂLINA SCARLAT NU SE TEME SĂ SCHIMBE LUMEA – Pentru prima dată în istorie, tinerii încep să se implice în societate, iar Mădălina Scarlat, pentru care activismul de mediu este un mod de viață, îi ajută să-și facă vocile auzite.

ELLE AGENDA – 10 LUCRURI DE VĂZUT, AUZIT ȘI EXPLORAT – Evenimentele, lansările, concertele și expozițiile nu se întorc încă la ritmul lor obișnuit, dar ai parte de noi lucruri de văzut, ascultat și explorat și de acasă, în așteptarea unor vremuri mai bune.

ELLE ECO – SOLUȚII LOCALE PENTRU CRIZA GLOBALĂ – Deși rezolvarea crizei climatice necesită acțiune fermă la nivel global, activismul și soluțiile care se nasc în comunitățile locale sunt importante în egală măsură. Și în România există activiști și specialiști care înțeleg criza și care sunt dispuși să împărtășească informații vitale. Rămâne să ne alăturăm lor.

ELLE SOCIAL – RASISMUL ROMÂNESC, MAI VIRULENT ÎN PANDEMIE – Apariția unui volum colectiv despre rasismul anti-roma din România a inversat perspectiva obișnuită și ne-a arătat cum ar trebui să ne raportăm la o istorie pe care nu am avut șansa să o cunoaștem. Coordonatoarele volumului ne arată azi cum rasismul a condus la o intensificare a abuzurilor asupra comunității rome în timpul epidemiei de coronavirus.

ELLE PSIHO – CÂND TE ÎNGRIJOREZI PENTRU PĂRINȚII ȘI BUNICII TĂI – Probabil că fiecare are părinți, bunici în vârstă și nu știm cum să-i protejăm mai bine. Prin urmare, în contextul generat de coronavirus, se naște o nouă frică: dacă se îmbolnăvesc vârstnicii dragi nouă? Pentru ei, pentru noi, este esențial să ne gestionăm teama.

ELLE PSIHO – CUM MERGE ȘCOALA ONLINE? – Pandemia de coronavirus ne-a obligat, de la mic la mare, să ne reorganizăm viețile. Cum școlile sunt închise până la toamnă, procesul didactic s-a mutat online. Iată ce impact are asupra lor și cum gestionează părinții și copiii școala de acasă.

ELLE FASHION – SAUVAGE – Chiar dacă nu am putut să întâmpinăm primăvară bucurându-ne de natură, am încercat, cel puțin, să visăm că ne aflăm în mijlocul ei, purtând rochii fluide & colorate semnate de cei mai în vogă designeri. Descoperă un pictorial inedit realizat cu ilustrații semnate Keszeg Ágnes.

ELLE x REGINA MARIA – ASCULTĂ-ȚI CORPUL: URMELE INVIZIBILE ALE ACNEEI – De câte ori nu ți s-a schimbat starea de spirit când ți-a apărut un coș pe față? Fă un exercițiu de imaginație și închipuie-ți că întregul chip îți este acoperit cu astfel de comedoane, unele chiar dureroase. Și că, în plus, nu trec peste noapte, ci persistă ani de zile. Bun venit în lumea unei persoane cu acnee!

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: SPA ACASĂ – O baie lungă, un tratament pentru păr, un scrub. Acordă-ți câteva ore și fă toate aceste lucruri mici. Nu numai că te vor ajuta să arăți bine, dar cu siguranță îți vor îmbunătăți și starea de spirit.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS – În această lună, Andreea Bălan dezvăluie care este produsul de machiaj la care nu poate renunța, cum arată rutina sa de îngrijire, dar și care este tratamentul facial care o ajută să își mențină pielea sănătoasă.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SCHOOL: DETOX FACIAL – Primul lucru de care are nevoie tenul tău după această perioadă de izolare? O curățare în profunzime! Aerul închis, lipsa tratamentelor faciale, a activităților fizice sau alimentația nesănătoasă sunt doar câțiva factori care au făcut ca tenul tău să devină tern și încărcat.

sursa: elle.ro