REVISTELE LUI 2020

Revistele lunii Iulie 2020

Revistele lunii Iulie 2020
[Credit foto: facebook.com/pg/SWAROVSKI.global]

Dragele mele, bine v-am regăsit la o nouă prezentare a revistelor glossy românești. Încep cu o confesiune: nici nu știu ce să-mi doresc mai mult: să treacă timpul mai repede ca să scăpăm de pandemia asta sau să treacă timpul mai greu ca să ne bucurăm mai mult de vară și zile lungi și plimbări în natură?

Nici nu știu cum e mai bine: să mă feresc de tot și de toate sau să păstrez regulile stricte de igienă și să fiu totuși relaxată în interacțiunea cu alți oameni. Voi ce credeți, care e atitudinea câștigătoare?

Da, echilibrul poate fi răspunsul la multe întrebări, însă cred că și acest concept suferă o schimbare de definiție în această perioadă. Echilibru între ce și ce?, căci ce a fost nu va mai fi, nu va mai exista acel normal (cel puțin la anumite nivele) – și cred că asta este de bine, deoarece înseamnă curățarea “gunoaielor” produse de umanitate pe această planetă.

În altă ordine de idei, mă bucur că s-au mai relaxat condițiile în care ne putem mișca în lume, însă am înțeles clar că fiecare își vede de interesul său și nu protejează pe nimeni. A purta masca pentru a-i proteja pe cei din jur, deși pe noi ne jenează și ne încurcă, este gestul suprem de umanitate manifestat pentru cei din anturajul și comunitatea noastră. Pentru unii pare un gest greu de făcut, căci aleg să nu îl facă așa cum ne recomandă ferm autoritățile.

Deși viitorul nu sună prea bine și nu e nici prea roz, vă reamintesc că încă aveți puterea de a alege felul în care reacționați la fiecare eveniment din viața voastră. Alegeți să fiți informate dar nu scufundate în bârfe și conspirații, alegeți să cunoașteți și părțile întunecate ale vieții dar nu vă pierdeți optimismul și visul pentru o viață frumoasă și armonioasă.

Cred că revistele glossy au încă rolul de a ne arăta frumosul, bucuria, armonia, umorul, inspirația și umanitatea noastră, a tuturor. Revistele ne dau o stare mai bună și mai optimistă asupra vieții, căci suntem cu toții uniți sub același cer și aceleași bătăi ale inimii.

Voi cum vă simțiți în această perioadă? Haideți să vedem împreună ce noutăți ne aduc revistele lunii Iulie 2020!

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii Iulie 2020:

2
  • Lasa un comentariu

Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

maroko.ro/ yves-rocher.ro melimeloparis.ro

Adresa ta de e-mail ramane confidentiala. Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Articolul are 12 de comentarii aprobate pânaă acum.

Bună dimineața, dragelor!
Am întrebat revista Unica pe Facebook și mi-a răspuns: revista se poate comanda online cu tot cu brățara Lego Dots, însă nu se poate alege modelul de brățară.Nici de la chioșc nu se poate alege, brățara este ambalată în carton.
Și-a comandat cineva reviste online cu livrare acasă?

Revista VIVA! se găsesște în vrianta simplă la prețul de 10.90 lei, dar și cu insert un ruj Essence și costă 12.90 lei.

În această vară atipică, o vară cum n-am mai trăit, îți aducem o nouă ediție BAZAAR, care sperăm să-ți aducă bucurie, inspirație și un moment de respiro, o pauză de la toate știrile alarmante pe care le auzim din ce în ce mai des.

Acum am fi vorbit în special despre vacanță, însă e dificil să ne facem planuri prea îndrăznețe, mai ales pe termen lung. Așa că ne-am gândit la câteva propuneri de la noi din țară. Am căutat locuri faine de mers la plajă, la marea noastră. Însă e un moment perfect și pentru mers în Deltă: știi doar că Delta merită explorată și, în plus, în ultimii ani s-au deschis pensiuni în care e o adevărată plăcere să petreci câteva zile. Nouă ne place la Doi Căpitani, la Crișan, gazdele sunt minunate, camerele mari, piscina, de vis. Mai mult, în Deltă e mai ușor să eviți aglomerația – pensiunile sunt destul de mici, deci nu sunt nici atât de mulți oameni ca pe litoral, nici prea multă agitație.

Desigur, Bazaar te duce în vacanțe (momentan imaginare) și în alte țări, în locuri exotice în care, momentan, e mai greu să ajungem. Dar avem voie să visăm și la locurile acelea și, mai ales, la ziua în care vom putea călători din nou, fără griji.

Pictorialele noastre de modă îți dau toate hint-urile de care ai nevoie pentru vara asta – noile costume de baie, ținutele chic, dar relaxate, accesoriile pentru outfit-uri cu stil. Și, neapărat, protecție solară, care poate fi sub ce formă vrei tu: cremă, spray, loțiune. Important e să-ți amintești că trebuie purtată în fiecare zi, și nu numai la plajă. Razele soarelui fac rău pielii chiar și atunci când stai la umbră, sub umbrelă.

Doar câteva lucruri mai menționăm despre Bazaar-ul de vară: că are o secțiune bogată de artă și cultură (vezi, de exemplu, ce au creat ilustratorii români în perioada de izolare), că o să te inspire casa și stilul de viață al icon-ului Ines de la Fressange și că o să descoperi interviuri interesante și foarte actuale cu personalități din lumea modei: Alber Elbaz, Donatella Versace, Gaia Repossi și Wes Gordon vorbesc despre creație în timp de pandemie.

sursa: harpersbazaar.ro

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că suntem în continuare alături de voi — pe 30 iunie, apare Cosmopolitan, ediția noastră de iulie!

După o perioadă dificilă, marcată de distanțarea socială impusă de pandemia de coronavirus, suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine.

Din sumar…

Pe copertă îți oferim o întâlnire motivațională cu Shay Mitchell, pe care o știi cu siguranță din serialele You și Pretty Little Liars, o actriță capabilă de multe subtilități actoricești antagoniște, dar mai ales o femeie conștientă că cine nu riscă, nu câștigă — povestea ei de viață sigur te va ajuta să privești provocările de orice fel dintr-o perspectivă nouă.

Dar, bineînțeles nu înainte de a te pregăti cum se cuvine pentru vacanță: Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială îți pune la dispoziție o adevărată colecție de costume de baie conform celor mai recente tendințe beachwear, oferindu-ți în același timp și idei de accesorizare. Și pentru că, da, în sfârșit ai vara la picioarele tale, descoperă cele mai cool sandale ale sezonului estival, fie că alegi o pereche lejeră, de plajă, sau una sexy, pentru un hot date. Tot în ceea ce privește ținutele tale de vară, nu aveam cum să nu trecem în revistă ochelarii care dau strălucire verii, în funcție de formă, dimensiune, culoare…

De asemenea, te îndemnăm ca înainte de conturarea celei mai potrivite garderobe, să îți „pui la adăpost” tonusul general care, așa cum am spus mereu, este cheia stării tale de bine. Pentru asta, editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu ți-a pregătit un ritual complet pre-vacanță și cele mai bune tips&tricks în primul rând pentru părul tău. Vara chiar nu e momentul pentru #badhairdays… În completare, îți exemplifică cele mai cool 8 idei pentru manichiura ta de vară — vara asta fii tu spectacolul (din moment ce nu poți merge la unul.) Mai mult, ne clarifică care sunt, în contextul pandemiei de coronavirus, noile reguli ale călătoriilor cu avionul pentru a putea avea în continuare grijă de look-ul tău, chiar și la înălțime. Dat nu înainte de a descoperi incredibila putere a mersului — află ce se ascunde în spatele sintagmei „mersul pe jos face trupul frumos și mintea sănătoasă.”

Mai mult, pentru că 2020 este — printre altele — și anul științei în materie de frumusețe, editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu discută dacă și în ce condiții este posibil/ sau merită să îți schimbi ADN-ul pielii.

Așadar, ne mai lipsește doar încrederea în sine și o imagine pozitivă despre propriul corp: Redactorul-Șef, Diana Colcer, ne arată cum poți face asta dincolo de standardele dictate deseori de rețelele sociale, imposibil de atins (participă la o lecție internațională despre încrederea în sine, la pagina 88).

Tot în ceea ce privește relația cu tine și cu lumea care te înconjoară, învață să devii un consumator inteligent, făcând shopping cu simț etic. Da, chiar se poate să trăiești așa mai ales în era lui COVID-19, când o astfel de alegere a devenit crucială. Apoi, pentru că ne-am întors bucuroase în aer liber, am investigat de ce este atât de important să știm ce respirăm și cum putem respira mai sănătos — una peste alta, calitatea aerului din jurul nostru dictează mare parte din cum arată existența noastră pe această planetă.

Cu temele făcute, suntem pregătite să reconfigurăm traselul vacanțelor noastre și, poate, o întoarcere la origini va fi mai satisfăcătoare decât ne imaginăm: redescoperă vara asta călătoriile pe plaiuri mioritice, agroturismul și turismul în aer liber. Sau, și mai simplu, transformă-ți casa într-o destinașie turisitică. Deși am reluat numeroase din activitățile rămase în stand by „grație” distanțării sociale, asta nu înseamnă că nu trebuie să fim în continuare precaute. (Vezi la pagina 120 cum îți poți updata spațiul locativ în funcție de nevoile sezoniere).

În sfârșit, s-au schimbat atât de multe aspecte din ceea ce altă dată ni se părea „normalitate”, dar asta nu înseamnă că nu putem fi fericite în continuare, doar trebuie să descoperim cum ne adaptăm mai bine la noile realități: cu planuri sau fără planuri (descoperă arta de a plănui fără a te agăța de un plan, la pagina 92), joburile noastre de toate zilele în 2020, și cum a schimbat coronavirusul regulile iubirii… A Whole New World, cum ar cânta Lea Salonga și Brad Kane în Aladdin.

Iar pentru că uneori poți găsi claritate în cele mai neaștepate locuri sau în mijlocul celor mai atipice întâmplări, află cum animalul tău de companie poate fi terapeutul tău necuvântător, cu acte-n regulă. Tot printre resorturile aleatorii ale bucuriei de a trăi, am descoperit cât de bine îți poate face un ghid cu super podcasts, câteva cărți de care ai nevoie, sau câteva amintiri de neuitat așa cum au fost momentele de la Electric Castle, încă de la prima ediție. Pentru că, ok, nu se mai ține anul ăsta, dar asta nu înseamnă că nu putem consemna momentele emblematice de la edițiile trecute și modul extraordinar în care a crescut acest festival de-a lungul anilor. Asta doar ca să fie așteptarea mai ușoară până-n 2021, când ne vom revedea la EC.

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

sursa: cosmopolitan.ro

De la Marea Ciumă medievală, la Febra Galbenă, malarie, tuberculoză, lepră ori variolă și de la Zika până la cele mai recente pandemii de gripă, HIV sau Ebola, cele mai cumplite epidemii din istorie s-au soldat cu milioane de morți. Iar unele dintre ele fac încă mii de victime în fiecare zi în ciuda dezvoltării științei medicale. Despre pandemii in noul numar al reviste Avantaje, de iulie, acum și gratuit pe colectii.libertatea.ro/reviste

Sunt de 10 ani împreună, ea e mai mare decât el, dar puțini știu cum a început povestea de iubire dintre cei doi. În noul număr al revistei Viva!, Florin Dumitrescu și soția lui sunt mai deschiși ca niciodată. El nu era celebru, ea era elegantă și superbă. Cristina s-a așezat la masă cu managerul unui restaurant. Ce s-a întâmplat când lângă ei și-a făcut apariția bucătarul pare desprins din filme.
Ce mai poți citi în VIVA! de iulie:
– FLORIN BUSUIOC – cum i s-a schimbat viața după ce a suferit un stop cardio-respirator
– ADELA POPESCU – secretul unei căsnicii perfecte, după 10 ani de iubire
– OANA CUZINO – sărbătorește majoratul în televiziune și în ”meseria” de mamă
– CORINA CARAGEA – detalii neștiute despre drumul lung și anevoios spre celebritate
– RADU PALANIȚĂ – ce face și cu ce se ocupă după ce a câștigat ”Românii au talent”
– TOTO DUMITRESCU – povestea actorului care vrea să demonstreze că există talent, dincolo de frumusețe
– ALINA PUȘCAȘ – exemplul perfect de femeie puternică, pentru care orice eșec este doar un pas înainte
– ANAMARIA ȘI TUDOR IONESCU – viața lor ca un portativ: o notă înaltă, una joasă
– LARISA IORDACHE – povestea unei campioane, care nu s-a lăsat nicicând doborâtă de încercările vieții

sursa: pagina de Facebook a revistei

Update: Revistele Unica și Avantaje au același număr de pagini – 98.
Brățările Lego inserate în cele 2 reviste sunt de culori diferite și cu piese Lego diferite.
Masca de păr Loncolor este cu ulei Tsubaki pentru păr vopsit, cantitate full size (200 ml) și este valabilă până în Martie 2021. A mai fost cadou și în numerele trecute ale revistei Unica.

Am luat de la chioșcuri revista Avantaje cu brățară Lego la prețul de 11 lei. Revista e subțire și nu are nicio mostră sau alt insert.
Am nimerit o brățară roz și multe piese Lego, foarte drăguțe. Nu știu dacă sunt și alte modele, aștept părerile cititoarelor care și-au luat alte reviste.
Revista Unica este și cu și fără mască de păr Lonclor, însă tot tirajul are brățară Lego, cel puțin așa am văzut eu. Revista + Lego + Loncolor costa 14 lei, revista+ Lego costă 12 lei.
Voi ce v-ați luat?

@ Ioana:
Da, sunt foarte drăguțe. Fiică-mea are două (cumpărate când au apărut, cam pe la începutul anului) și e foarte încântată de ele.
Într-adevăr, o surpriză frumoasă de la Unica.

Ioana_Tm

Buna seara! Unica are din nou un cadou fain la pret bun. Bratarile Lego Dots sunt relativ nou aparute, merg si pt fete si pt baieti, iar in magazin incep de la 20 ron bucata. Deci revista, plus masca par plus bratara la 13,90 ron e o afacere buna.

Unica Iulie 2020: Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, în premieră pe copertă, alături de fetița lor!

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează unul dintre cele mai sexy cupluri din showbizul românesc. În ediția de iulie a revistei Unica, îi vei putea admira pe amândoi pe copertă, alături de frumoasa lor fetiță, Katia, care până acum a rămas ascunsă de ochii lumii. Pe lângă asta, ți-am pregătit multe alte surprize pe care să le descoperi în timp ce te relaxezi cu revista oriunde te-ai afla.

În ediția revistei Unica iulie 2020, vei regăsi un interviu exclusiv cu Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, alături de un pictorial de poveste realizat la ei acasă, alături de Katia, fetița lor nou-născută. Cei doi ne-au povestit despre cum s-a schimabt relația lor în timpul perioadei de izolare, despre cum este să devii părinte în vremuri de pandemie și despre cum au învățat să își adapteze carierele după vremurile dificile pe care le trăim.

Tot în ediția de iulie vei putea citi un interviu cu Carmen Brumă despre cel mai recent program lansat de ea, „Abdomenul de urgență”. Pandemia a venit cu izolarea la domiciliu, iar izolarea la domiciliu a venit, pentru multe dintre noi, cu tendința de a nu mai face mișcare atât de des. Tocmai de aceea, Carmen Brumă lansează un program prin care, cu regim și exerciții fizice timp de trei săptămâni, poți obține un abdomen de invidiat.

De asemenea, luna aceasta vei descoperi și un interviu cu Cabral – care, în contextul pandemiei, s-a trezit într-o vacanță neplanificată de la lumea televiziunii. Ne-a spus despre planurile pe care le are pentru această vară, dar și despre fiica lui cea mică, Namiko, alături de care a petrecut timp de calitate de când cu autoizolarea.

În revista Unica iulie 2020 vei descoperi cum să te bucuri de această vară atipică Pentru că în această perioadă am învățat cât de important este să ne adaptăm, am realizat și un material special, despre tot ce înseamnă „work from home”. Am stat de vorbă cu mai mulți oameni din România despre ce a însemnat pentru fiecare dintre ei lucratul de acasă: ce beneficii au observat, ce dezavantaje au întâlnit și dacă văd lucratul de acasă ca fiind noul viitor al pieței muncii.

Tot în ton cu vremurile în care trăim, jurnalista Pro TV Lavinia Petrea ne-a povestit în detaliu despre strategiile pe care le-a folosit și cu care a avut succes când a venit vorba de relația ei cu copiii în timpul pandemiei. De la rutină la independență, cei mici au nevoie de multe lururi pentru a „funcționa” în această perioadă, iar Lavinia ne-a purtat prin toți pașii.

Și pentru că suntem, totuși, în miezul verii (chiar dacă una mai atipică), am pregătit pentru tine o selecție de trucuri de beauty de care să ții cont. Înainte de orice, SPF-ul! Acesta trebuie purtat tot timpul anului, însă în timpul verii, radiațiile soarelui sunt mai puternice ca oricând. Vei găsi o suită de recomandări de SPF-uri pentru toate buzunarele, pe care să le iei cu tine oriunde te poartă pașii vara aceasta.

Totodată, am pregătit și o rutină specială de îngrijire a părului pentru tine, pe care trebuie să o pui în aplicare dacă îți dorești ca la finalul verii, părul tău să arate impecabil și fără vârfuri despicate. Acum că a venit căldura și ne putem duce la plajă, trebuie să alegem un costum de baie pe măsură. Ți-am pregătit o întreagă selecție de costume de baie, pentru toate siluetele și toate gusturile – iar pentru atunci când te întorci în jungla urbană, apelează la piese vaporoase cu animal print, care sunt foarte în vogă vara aceasta.

În luna iulie încercăm să aducem un zâmbet nu doar pe chipul tău, ci și pe chipul copiilor din viața ta – fie că este vorba despre fiul sau fiica ta, nepotul sau nepoata, fratele sau sora. Astfel, o parte din tirajul revistei se vinde cu un cadou special, o brățară Lego Dots și o mască de păr Loncolor la prețul de 13,90 lei.

Dacă te-am făcut curioasă cu privire la numărul de iulie al revistei Unica, nu rămâne decât să o descoperi pe îndelete! O vei găsi la punctele de difuzare a presei începând cu data de 24 iunie 2020. Poate fi însă cumpărată și online, dacă nu vrei să mai bați drumul până la magazin. Iar dacă nu ești neapărat adepta răsfoirii revistei în format fizic, există și varianta de a citi revista online, în mod gratuit. O vei găsi în chioșcul electronic de reviste Ringier, alături de edițiile anterioare de anul acesta: magazines.ringier.ro.

sursa: unica.ro

Descoperă în noul număr ELLE un interviu și o ședință foto specială cu Alina Ceușan, care vorbește în exclusivitate despre provocarea unui nou capitol din viața ei: cel în care se pregătește să fie mamă. Pune-te la curent cu noile tendințe fashion pentru această vară atipică și citește despre cum ar trebui să se adapteze moda la noua realitate.

În același timp, numărul de iulie ELLE vorbește despre câteva dintre cele mai presante subiecte care macină societatea azi: mișcarea Black Lives Matter, cum ar trebui predată educația sexuală celor mici, o ură față de femei devenită ideologie, dar și cum arată socializarea și întâlnirile romantice în pandemie.

ELLE FASHION – LOVE STORY – Pentru că așteaptă în toamnă un băiețel, Alina Ceușan a stat de vorbă cu Domnica Mărgescu despre această nouă provocare din viața ei și despre cum va combina viața de influencer cu cea de mamă. Prilej și pentru un shooting în care aceasta apare alături de partenerul ei, Raul Tișa.

ELLE FASHION – FOCUS: TOTUL DESPRE DUNGI – Fie că este vorba despre cele grafice, cele marinărești ori cele colorate, dungile dau personalitate ținutei tale. Domnica Mărgescu îți oferă o serie de tips & tricks despre cum să le porți.

ELLE FASHION – SHOPPING – Găsește în paginile de shopping ale noului număr ELLE cele mai cool piese vestimentare și accesorii de purtat vara asta.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL – Gabriela Atanasov, cunoscută în social media cu numele Sweet Paprika, are un stil eclectic, teatral, uneori chiar flamboaiant. Descoperă piesele de rezistență ce se ascund în dulapul ei.

ELLE FASHION – PARISUL DE ALTĂDATĂ – Maurice Munteanu se întreabă încotro se îndreaptă industria modei și în ce măsură se va adapta aceasta la noile realități economice și sociale.

ELLE FASHION – EFECTELE PANDEMIEI ASUPRA DESIGNULUI ROMÂNESC – Cum i-a afectat pandemia pe designerii autohtoni de accesorii? Daria Georgescu a stat de vorbă cu 7 designeri despre cum au gestionat criza și care le sunt planurile de viitor.

ELLE FASHION – WINNIE HARLOW: „NU CRED ÎN MODELE” – Winnie Harlow a fost catapultată către faimă când, în cele din urmă, venise vremea diversității în modă. ELLE a vorbit cu ea despre cariera ei, despre colaborarea cu Tommy Hilfiger și despre modalitățile prin care rămâne echilibrată.

ELLE FASHION – THAT SUMMER FEELIN’ – După o lungă perioadă de izolare și incertitudini, momentele în natură au devenit neprețuite, iar pentru asta nu ai nevoie decât de un styling minimalist cu piese lejere din bumbac și tricot, în care să poți savura libertatea pe deplin.

ELLE AGENDA – MICHAELA COEL – I May Destroy You, serialul creat de Michaela Coel, va stârni discuții despre ce înseamnă consimțământul, iar momentul este cum nu se poate mai potrivit. Citește un interviu exclusiv cu aceasta în noul număr ELLE.

ELLE AGENDA – 11 LUCRURI DE VĂZUT, AUZIT ȘI EXPLORAT ÎN IULIE – După câteva luni de izolare, au început să apară și primele evenimente care nu au loc doar în fața ecranului, așa că pentru luna iulie v-am pregătit un mix de evenimente online și offline.

ELLE FENOMEN – BĂRBAȚI CARE URĂSC FEMEILE LA FEL DE MULT CA PE EI ÎNȘIȘI – Faptul că unii bărbați urăsc femeile nu e o noutate. Dar transformarea misoginismului într-o ideologie toxică, de sine stătătoare, este. O privire mai atentă către comunitatea incelilor ne ajută să înțelegem mai bine fenomenul.

ELLE FILM – BIG BROTHER ÎN VREMEA LUI STALIN – Timp de câțiva ani, sute de oameni au renunțat la viețile lor obișnuite pentru a trăi pe un platou de filmare care a recreat un institut științific din perioada stalinistă. Află povestea unuia dintre cele mai nebunești proiecte cinematografice din istorie.

ELLE FENOMEN – BLACK LIVES MATTER: PÂNĂ NU SUNT TOȚI EGALI, SUNTEM TOȚI PRIZONIERI – Furia generată de moartea lui George Floyd ne pune în fața unei oportunități unice de a reconsidera o istorie pe care nu am cunoscut-o niciodată pe deplin și de a îndrepta, măcar în ultimul ceas, atrocitățile pe care le-a permis.

ELLE KIDS – EDUCAȚIA SEXUALĂ A COPIILOR PE GRUPE DE VÂRSTĂ – Educația sexuală a copiilor a stârnit nenumărate dispute, iar legea i-a nemulțumit pe unii, în timp ce pe alții i-a făcut să răsufle ușurați. Indiferent cât de pudic sau deschis la mine este un părinte, el în mod obligatoriu trebuie să discute cu copilul său despre sex. Nu îi va întina puritatea, ci îl va proteja de pericole.

ELLE SOCIAL – O VARĂ DE NEUITAT – Șapte oameni cu o viață de noapte intensă vorbesc despre cât de grea a fost adaptarea la o viață fără going out, cum văd viitorul clubbing-ului post-pandemie și ce au învățat din toată această perioadă.

ELLE HOROSCOP – HOROSCOP ESTIVAL – A trecut deja jumătate din acest an greu, iar astrologul ELLE Cristina Andronic a consultat astrele și are pentru tine previziunile pentru următoarele șase luni.

ELLE CUPLU – DATING PE TIMP DE PANDEMIE – În mod cert, harta întâlnirilor romantice s-a schimbat și e în continuă transformare. Însă, când ești în căutarea partenerului potrivit, pandemia și teama de coronavirus pot crea noi nuanțe.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SCHOOL: TIPS & TRICKS – Iubim tratamentele profesionale, gadget-urile de ultimă generație și produsele cu formule inovatoare, însă, uneori, trucurile simple și ieftine sunt cu adevărat salvatoare atunci când vrem să arătăm bine rapid și fără efort.

ELLE HEALTH – THE GOOD, THE BAD AND THE UGLY – În sfârșit e cald, e vară, iar perioada de auto-izolare a luat sfârșit. Așa că nu-i de mirare dacă primul lucru pe care vrei să îl faci e să petreci ore în șir la plajă. Oricât de tentant ar suna, nu uita că soarele este o sabie cu două tăișuri. Iar de la a te bucura de beneficiile sale, la a te confrunta cu afecțiuni grave e doar un pas.

sursa: elle.ro