REVISTELE LUI 2016

Reviste pentru parinti, Octombrie 2016

Reviste de Octombrie 2016 pentru mami si tati despre educarea si cresterea copiluluiLa botezul dragutilor bebelusi este acum la moda sa vina 3 ursitoare care sa rosteasca cuvinte frumoase si sa intretina atmosfera jucausa. Cred ca stiti cu totii despre ce este vorba, sunt foarte populare si cautate. Nu voi comenta actul artistic al acestor ursitoare, ci doar ideea in sine.

M-am gandit la subiectul asta si cred ca noi parintii suntem de fapt ursitoarele copiilor nostri. Prin felul in care ne purtam cu ei, ii ingrijim si ii educam, le definim mare parte din viitor. Pe langa partea cu “ii este scris in stele” si “cum da Dumnezeu”, parintii stabilesc premisele pentru dezvoltarea micului om. Evident, nimeni nu face asta in mod constient insa face parte din rolul nostru de parinti.

Daca mitul ursitoarelor ar avea un sambure de adevar, de ce nu am juca noi parintii rolul asta? Sau macar sa ne asumam o parte din el. Evident, nu putem determina noi cat de mult va trai copilul nostru, nu stabilim noi lungimea firului vietii lui; decat, poate, prin obiceiurile alimentare, de igiena si de siguranta pe care le invatam copiilor nostri de mici. Nici nu vom sti vreodata care vor fi intamplarile ce sunt presarate de-a lungul firului vietii, insa ii putem invata cum sa reactioneze in diverse situatii, cum sa se comporte si cum sa ia decizii bune si constructive.

Parerea mea este ca a venit momentul sa invatam sa fim parinti, sa ne educam folosind toate resursele la care avem acces si sa nu-i lasam pe altii sa influenteze dramatic viitorul copiilor nostri. Cel putin trebuie sa fim mereu pe pozitii si cu urechile ciulite & ochii mari pentru a sti ce se intampla cu copiii nostri. Intr-un fel sau altul, ei ne spun care sunt problemele lor, ce-i deranjeaza dar si care sunt visele lor cele mai frumoase. Nu trebuie decat sa ascultam si sa stim ce avem de facut.

Va las sa meditati la aceste ganduri si va indemn sa cautati unele raspunsuri in revistele de parenting ale lunii Octombrie 2016:

  • Citește noul număr al revistei MAMI, din 20 septembrie la toate punctele de difuzare a presei. Știam noi că schimbăm sezonul, dar iată că simțim din plin venirea toamnei!
    Asta pentru că ți-am pregătit tot felul de sfaturi așa încât sezonul rece să vă găsească pregătiți, de la A la Z.
    Pornim de la aspectele ceva mai practice, dar mereu pe gustul mămicilor – shoppingul. Mai exact, ținute pentru zile ploioase. Am adunat în revistă tot felul de pelerine și cizmulițe de ploaie, foarte colorate, dar și foarte practice, pentru toate buzunarele.
    Trecem apoi la lucruri ceva mai serioase, căci vorbim despre sănătate. Pentru că încep virozele (deja circulă tot felul de virusuri, mai ales în colectivitate) ne-am gândit că ar fi util să știi exact când e cazul să apelezi la „doctorul verde“, natura. Și asta pentru că știm cu toții, mai mult sau mai puțin, care sunt medicamentele în caz de răceală (pe care, apropo, nu le lua de capul tău, ci numai la recomandarea medicului), dar nu știm exact ce alte remedii mai blânde avem la îndemână. De la terapii alternative de ajutor în ameliorarea diverselor neplăceri de sarcină (homeopatie, acupunctură, fitoterapie, chiar și yoga), la un mini-ghid al ceaiurilor ce pot fi date celor mici și până la tratamente naturiste petru copilași (vei afla la ce este bună mierea, care sunt cele mai indicate plante împotriva tusei, în puseele dentare, ba chiar și anti-păduchi, dar și importanța laptelui și a morcovilor, ca „medicament“).
    Bine, bine, dar cum rămâne cu dilemele de părinte, pus în tot felul de situații (hazlii sau de-a dreptul dificile) de către copilul său? Dacă și piticul tău face anumite gesturi care, uneori, te lasă cu gura căscată, noi îți spunem ce se află în spatele unora dintre cele mai comune ghidușii ale celor mici dar și de ce sunt importante în dezvoltarea lui (de exempliu, când te imită, când desenează pereții sau face fixații pentru anumite hăinuțe). În plus, Alexandra Ilieș, educator parental, îți vorbește despre ticurile copiilor și care este abordarea corectă, Raluca Zenga și Dan Cruceru îți împărtășesc lecțiile de viață pe care și-ar dori să le insufle copiilor lor, iar Ligia Moise, psiholog clinician și terapeut de familie îți spune cum să crești un copil independent.
    Nu uităm de nutriție! Descoperă câteva rețete care contribuie la întărirea imunității, cum rezolvi frustrările alimentare ale celor mici, care sunt cele mai bune 10 legume pe care e musai să le consumi toamna aceasta, dar și o super-rețetă de pește la abur cu ierburi aromate, de la Chef Florin Dumitrescu.
    Plus multe alte subiecte interesante, în revista mami, de octombrie! O găsești disponibilă și în format digital.
  • Din 26 septembrie, revista PAP TOT vă așteaptă în toate magazinele Inmedio.ro, Babomagazin Brasov și multe chioșcuri din țară cu o ediție bogată, plină de sfaturi, recomandări medicale, meniuri delicioase și rețete savuroase:
    – 10 reguli pentru O DIVERSIFICARE reușită
    – Cum introduci CARNEA în meniul lui BEBE
    – Sfaturi și trucuri să congelezi piureuri pentru bebe
    – REȚETE delicioase cu SFECLĂ și ficăței de pui pentru bebe
    – Care sunt cei mai importanți nutrienți pentru IMUNITATE
    – ADOLESCENȚII și tulburările alimentare
    – Bunătăți de toamnă cu sparanghel, broccoli și somon
    – Deserturi aromate cu dovleac
  • Revista PARENTS o gasiti la chioscurile de presa de la inceputul acestei saptamani. Deja abordeaza subiectul Halloween care este, dupa cum stiti, pe placul copiiilor. Pe coperta gasiti multe titluri care sa va inspire in zilele de toamna ce vor veni.

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro carturesti.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.