REVISTELE LUI 2016

Reviste pentru parinti, Noiembrie 2016

Reviste de Noiembrie 2016 pentru mami si tati despre educarea si cresterea copiluluiTraim vremuri interesante, cu siguranta. Vremuri in care noi parintii avem multa treaba de facut. Mai bine spus avem de luat decizii destul de grele. Decizii pe care nu le putem evita, nici ocoli, nici amana. Vremurile astea interesante au venit peste noi ca un tavalug iar noi trebuie sa ne adaptam la ele, sa le intelegem asa cum putem si sa continuam, in acelasi timp, directia care ne va duce la cea mai buna versiune a noastra. Of, pare atat de greu!

La un moment dat copiii nostri ne vor intreba “Mami, tu cu cine ai votat?” sau “Tati, tu ai plantat pomi sau ai reciclat?” ori “Mami, noi de ce nu mancam mancare mai sanatoasa? Am invatat la scoala despre asta si am vazut la colegii mei.” Si multe alte subiecte in legatura cu care va trebui sa raspundem in fata copiiilor nostri. Caci deciziile noastre de azi determina viitorul lor de maine. Exact asa cum noi traim consecintele deciziile parintilor si bunicilor nostri (insa am fost educati sa tacem din gura, sa nu punem intrebari si sa nu comentam ce au facut ei).

Cred ca a venit vremea sa ne trezim din amorteala si confortul vietii de zi cu zi si sa ne asumam deciziile pe care le luam. Stiu ca este greu, eu insami sunt o persoana comoda. Insa pana acum aceasta comoditate nu mi-a adus niciun beneficiu, asa ca renunt la ea. Vreau sa fiu un exemplu bun pentru copiii mei, sa ii implic in si sa le explic deciziile pe care le luam la nivel de familie. Nu pot influenta prea multa lume in jurul meu, insa ce se intampla in curtea mea pot influenta spre cat mai bine. Daca fiecare ar face la fel – sa se concentreze pe felia lui de viata si pe bucatica lui de ograda – cred ca lumea asta ar deveni un loc mai bun.

Articolul asta e mai serios decat cele anterioare, insa simt ca era cazul sa subliniez acest lucru – vom ajunge sa raspundem in fata copiiilor nostri pentru faptele pe care le facem azi. Va veni ziua in care ne vom uita in ochiii lor si le vom spune ce am facut noi cand a venit randul nostru de a face ceva cu adevarat important. Ei sunt aceeasi copiii pentru care facem aproape orice cand sunt mici si cu ale caror realizari ne mandrim.

Haideti sa rasfoim impreuna revistele de parenting aparute pentru luna Noiembrie. Este o luna frumoasa, ultima de toamna, cu vreme si miros de toamna autentica (in unele dimineti miroase chiar a iarna).
Astept si parerile voastre cu privire la tema acestui articol. :)>-

  • Nimic nu se compară cu un somn odihnitor, nu-i așa? Ușor de zis, greu de… obținut, când ai un copil mic. De aceea, revista MAMI îți vine în ajutor.
    Ți-am pregătit, în ediția de noiembrie, un dosar complet despre somn. Ești însărcinată? Trei proaspete mămici îți împărtășesc trucurile lor pentru un somn odihnitor. Ai deja un copilaș? Află cam cât ar trebui să doarmă, pe vârste, și ce este ritmul circadian; ce tehnici de adormit pitici funcționează, cu adevărat, dar și ce se întâmplă când apare regresia somnului (de la teorie, la adevăr). În plus, îți dezvăluim câteva din regulile lui la Moș Ene, dar și cine-i fură somnul (pentru fiecare “vinovat”, avem și o soluție).
    Încă mai face pipi-n pat, deși a trecut de vârsta la care copiii udă patul noaptea?! Îți spunem noi care ar putea fi cauzele, când e timpul să mergeți la doctor dar și ce poți face ca piticul să rămână… uscat. Și asta nu e tot: îți spunem cum să alegi pătuțul și la care aspecte e bine să fii atentă (plus câteva recomandări), cum să te asiguri că bebe doarme în siguranță, dar și cât de importante sunt poveștile de noapte bună.
    Discutăm și de data aceasta despre răceli (că tot suntem în plin sezon de viroze): cum faci diferența între răceală și alergie, cum alini usturimea în gât și ce să faci să-i scazi febra (dar, mai ales, când e cazul să întervii), dar și cum ar trebui să procedezi în caz de convulsii febrile. Doamna doctor Iolanda Vivisenco, medic specialist pediatrie, te învață și cum se fac corect împachetările, iar noi îți dăm câteva rețete de siropuri medicinale, pe care le poți preapara chiar tu, acasă.
    Și pentru că nu este niciodată de ajuns să vorbim despre alăptare, de data aceasta, Andreea Andrei, moașă, consilier de alăptare și educator perinatal SAMAS, explică care sunt principiile poziționării corecte la sân și cele mai eficiente poziții în alăptare.
    Pentru că a venit vorba de alimentație, descoperă și care sunt cele mai bune alimente consumate în sarcină, care contribuie la inteligența bebelușului, dar și un meniu complet pentru micuții care de abia învață să mestece.
    Plus multe alte subiecte interesante, în revista MAMI, de octombrie! O găsești disponibilă și în format digital.
  • În ultima lună de toamnă, revista PAP TOT vine cu o ediție plină de culoare și de căldură, numai bune pentru zilele reci și ploioase de noiembrie. Vei descoperi MAREA AVENTURĂ A DIVERSIFICĂRII, cum ai grijă de primii dințișori și care sunt cele mai bune remedii pentru răceli și pentru durerile în gât.
    Citește în exclusivitate interviul cu Otilia Mantelers, expert în Playfull Parenting, și află cum poți face educație prin joacă.
    Găsește inspirația în bucătărie în colecția noastră specială de rețete: burgeri, paste sau deserturi cu arome de scorțișoară. Revista a aparut luni, 31 octombrie, în magazinele Inmedio.ro și chioșcurile din țară.
  • Revista PARENTS este si ea la chioscuri cu o coperta super-vesela si un titlu pe care nu poti sa-l ignori: “Cum sa cresti un copil fericit”. Va sfatuiesc sa cititi revista si sa descoperiti restul articolelor interesante.

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.