ADVERTORIALS

Noile tendinte in spatii de birouri

COS: Servicii de amenajare birouri de lucruToata lumea are un birou, fie acasa sau in cadrul unei firme. Pana si copiii au biroul lor, la care-si fac teme sau diverse activitati. Biroul unui angajat sau freelancer este un spatiu de lucru care sa se plieze pe diferitele activitati sau stiluri de a lucra, oferind posibilitatea ca fiecare sa aiba controlul asupra biroului propriu. Spatiul destinat biroului are grija de confortul fizic si emotional al celui ce lucreaza multe ore pe zi, indiferent daca o face in transe sau legat.

Mai presus de toate, biroul trebuie sa fie confortabil (nu numai scaunul) si sa incurajeze colaborarea intre angajati si inovatia. Creativitatea la locul de munca nu poate rodi decat daca angajatul este bine dispus, iar comunicarea este deschisa si incurajata. Pentru toate astea, apelati la profesionisti specializati in design interior de birouri, cel putin pentru mixul de experienta tehnica si artistica.

Cand muncim, cu totii avem nevoie de calupuri de timp in care sa nu ne deranjeze nimeni si nimic, in care sa ne putem concentra la maxim pe ceea ce avem de facut si sa nu ne zboare gandul la nimic altceva. De fapt, mie imi zboara gandul mai mereu la alte treburi, dar mi le notez in agenda sau pe desktop si nu le dau curs decat in momentele de relaxare. Insa am constatat ca si creativitatea, nu numai productivitatea, creste pe masura ce petrec mai mult timp concentrata pe un proiect.

Conform cercetatorilor, in medie, un angajat este intrerupt odata la 3 minute si dureaza 23 de minute pana isi recapata concentrarea si cheful de munca. Ai putea spune ca suntem setati sa facem numai activitati care sa ne distreze si sa ne informeze, insa si acestea pot deveni plictisitoare si fara sens daca nu se concretizeaza in ceva constructiv.

Inteleg nevoia de control a sefilor, chiar azi dimineata am auzit intr-o cafenea “Miscati-va mai repede, munciti prea incet!”. Insa prefer un angajat bine dispus si concentrat la ceea ce discut cu el, chiar daca e mai aiurit si excesiv de vesel dupa standardele sefului lui. De aceea, chiar si sistemul open space trebuie sa asigure un spatiu privat pe care angajatul si-l poate personaliza (vezi aici mai multe idei de amenajare a birourilor open space).

Amenajari interioare de birouri (by COS)

Ce parere ai de spatiul de birouri din poza de mai sus?

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.